Luisa RõivasFoto: TV3
Tele
30. november 2020, 18:34

Luisa „Kärbseseen“ Rõivas: kostüüm sobis mulle valatult, selles oli piisavalt särtsu ja elegantsi

„Meie pere on suur „Maskis laulja“ fänn alates esimesest hooajast. Olin hea meelega nõus osalema,“ ütleb Kärbseseene kostüümi alt paljastunud laulja Luisa Rõivas.

Luisa peitis end Kärbseseene kostüümi ja oli Liisi Eesma valikuga äärmiselt rahul. „Liisi on imeline moekunstnik ja Kärbseseen sobis mulle valatult. Selles on piisvalt särtsu, elegantsi ja karakterit,“ kirjeldab ta.

Laulda oskab Luisa väga hästi, nüüd pidi ta oma häält hoopis varjama. „Hääle varjamine oli keeruline. Seda enam, et olen pigem iseenda suhtes kriitiline ja veiderdades laulda ei oleks minu jaoks olnud variant,“ sõnab ta.

Kommentaarides kirjutati, et Luisal on kombeks mikker enne laulma hakkamist juba valmis ette tõsta ja see reetis paljudele, kes kostüümi all peitub. Luisa ise seda kommenteerida ei oska ja lisab: „Usun, et ju ikka tunti mu erilise hääle järgi ära.“

Luisa tõdeb, et hääle varjamine oli keeruline Foto: TV3

Saates osalemisest teadis vaid abikaasa Taavi ja vanem tütar Miina Rihanna. „Varjama teiste eest liialt ei pidanud, kuna liiga paljud mind sinna alla ei pakkunud. Kui siis vahel õige pisut luiskama,“ räägib Luisa. Küll aga pakkusid paljud televaatajad, et just Luisa särab Kärbseseene kostüümis – enne maski langemist oli Õhtulehe veebis küsitlustele, kes võiks maskide all peidus olla, vastanud 15 inimest ja neist 12 olid kindlad, et tegu on Luisa Rõivasega.

Eilset saadet vaatas Luisa koos perega. „Väiksemad lapsed olid väga üllatunud,“ kirjeldab ta hetke, mil saates maski langetama pidi. „Olen saadud kogemusega väga rahul. See on väga tore saade ja üle pika aja laulda ja lindistada oli suurepärane emotsionaalne laeng,“ lisab ta.