Eesti uudised

Katrin Lust käib Veet Manoga endiselt kohut: „Minu hinnangul on tegemist väga tähtsa võitlusega!“ (4)

LISA KOMMENTAAR

qwerty1. detsember 2020, 20:39
Käisin kunagi aastaid tagasi tema seminaril, mis kestis vist 2 päeva. Ööbimine kohapeal. Tegu sellise massiüritusega, inimesed olid kohale tulnud erinevate muredega, kellel haigused, kellel suhteprobleemid, kellel lihtsalt depressioon. Kogu üritus kestis erinevaid sõnu korrutades, liigutusi tehes, niisama silmad kinni seistes või ümisedes ja üksteist kallistades. Loomulikult ükski selline asi ei aita ühestki eelnevalt mainitud probleemist jagu saada. Võta seda kui kaks päeva kodust välja saamiseks aga ära looda sealt mingit abi saada. Tegu on lihtsalt ühe positiivse inimesega. That's about it.
Oswald1. detsember 2020, 12:18
Nägin seda Veet Mano aastaid tagasi Kanal 2-s. Temaga tehi mingi intervjuu ja kui ta i koos intervjueeriaga minust hiljem mööda sammus siis olid tal juuksed kammimata, riided seljas kortsus ning mulle tundus ka, et tal oli mingi ebameeldiv lõhn juures,.
Siim1. detsember 2020, 09:30
Uudiste lugejad ei ütle ka ette, et nad pole ise uudiseid valinud! Võiks ka kohtusse kaevata.
Noo30. november 2020, 18:46
Kuulsus mulle...Lust on vaga palju selliseid saateid teinud, kus kannab ette v66rast teksti kui enda oma. Kuna ta saates ei maini, et tegeleb kellegi tsiteerimisega, siis tulebki vastutada.