"Puuduta mind" - Mirjam Hakkaja; Sirje Presnal; Anu Saagim
Puuduta mind
24. detsember 2020, 20:53

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeva õhtul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist 

„PUUDUTA MIND“ 165. SAADE | Psühholoog Mirjam Hakkaja: lubage endale logelemist ehk mitte midagi tegemist ja keskenduge vaid keha vajadustele

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on ajurveeda praktiseerija ja psühholoog Mirjam Hakkaja.

Ajurveedat ja taimeravi õppis Mirjam Šveitsis ja praktiseeris Indias. Viimastel aastatel on ta pühendunud tervisenõustamisele. Mirjam leiab kliendi kehalistele ja psühholoogilistele probleemidele lahenduse väikeste jõukohaste muudatustega elustiilis ja toitumises. Ta kasutab ka taimeravi, massaaži, hingamisharjutusi, meditatsiooni ja joogat.

Mirjam, mis tähendab sinu jaoks hetkes olemine ning kuidas seda saavutada? 

Tuleb mõista, et kõrgem plaan sünnib meist kõrgemal. Arusaamine, et aeg ei ole lineaarne, vaid et see, mis juhtub, on nn prelüüd järgnevale. Kõik on pidevas muutumises, meie roll on seda vaid tunnistada. Usaldus, et kõik on õige ja midagi ei saa kunagi olla valesti. Lihtsalt võib-olla hetkel ei suuda me seda näha. Ka traumaatilised sündmused võivad olla transformatiivsed. Samas neid ei pea vältimatult kogema, et hetkes elada.

Vaata videot!

"Puuduta mind" - Anu Saagim; Mirjam Hakkaja (Hannes Dreimanis)

Edasi lugemiseks: