Selena GomezFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
30. november 2020, 11:41

„Päästja koolikella“ tegijad paluvad Selena Gomezilt andestust

Uue „Päästja koolikella“ produtsendid paluvad vabandust, et sarjas visatakse nalja Selena Gomezi neerusiirdamise üle. USA laulja ja näitleja oli neerupuudulikkuse tõttu surmasuus.

„Palume andestust. Meie eesmärk polnud Selena tervist kuidagi naeruvääristada. Oleme tema tiimiga kontaktis olnud ja teeme tema heategevusfondile Selena Gomez Fund for Lupus Research annetuse,“ vahendab Us Weekly sarja tootjate Peacocki ja NBCUniversal avaldust.

Selena fännid väljendasid sotsiaalmeedias uue sarja üle pahameelt. Komöödiaseriaali ühes stseenis vaidlevad kaks Bayside High’ keskkooli õpilast, kes ikkagi Selenale neeru annetas, vahendab People. „Ma tean täiesti kindlalt, et Selena Gomezi neerudoonor oli Justin Bieberi ema,“ ütleb üks tegelaskuju. „Issand, oleks mul telefon kaasas, siis ma tõestaksin sulle.“

„Mida sa tõestaksid? Et sa oled idioot?“ nähvab teine. „See oli Demi Lovato neer. Nad on parimad sõbrad nagu meie kunagi.“

„Mis, kurat, sel sarjal viga on?“ nõuab üks nördinud fänn. „Nii jälk ja tarbetu.“

Teine Selena poolehoidja märgib, et seriaali ühes stseenis oli seina peale kirjutatud „Kas Selena Gomezil üldse on neerud?“.