Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
29. november 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 30. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tempo võib ülepea kiireks kiskuda. Et õigel rajal püsida, tuleb sul endal natuke pidurit tõmmata. Enne ütlemist mõtle, ei tasu kõiki emotsioone välja pahvatada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Hoia raha- ja äriasjad kindla kontrolli all. Hetkeolukord on tunnetest laetud, seetõttu ei sobi päev oluliste tehingute või investeeringute tegemiseks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kuuvarjutus Kaksikute märgis toob sinu jaoks olulised, saatuslikud teemad esile. Jälgi, mis sinuga täna toimub, võib-olla näitavad unenäod sulle midagi vajalikku.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võiksid heita kiire pilgu selja taha ja otsustada, millele toimunust sa tulevikus enam mõeldagi ei taha ning seejärel neist asjust igaveseks lahti lasta.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui teised midagi suure hooga tegema hakkavad, aga sina tunned, et tegemist ei ole just eriti mõtteka asjaga, ei ole sul mõtet isegi oma väikest sõrme liigutada.

Neitsi
23. august – 22. september

Hea, kui saaksid teha midagi maalähedast, eriti juhul, kui linnainimene oled. Võiksid olenemata ilmast looduses käia, ka potilillede eest hoolitsemine loob sobiva meeleolu.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Infotulv on tohutu ja võib sind vaat et enda alla matta. Telefonid muudkui helisevad ja sa ei jõua kõiki oma kirju läbigi lugeda, rääkimata neile vastamisest.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Pead jalad kõvasti vastu maad suruma ja rahulikul kuid kindlal toonil selgeks tegema, milline on sinu seisukoht. Enese kehtestamise oskusest sõltub see, kui edukas oled.

Ambur
22. november – 21. detsember

Täiskuuaeg on partnerlussuhteis olulise tähtsusega. Küllap saad täpsemalt aru, kellega tasub suhteid tihendada, kellega aga oleks mõistlikum need sootuks katkestada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sulle on oluline, et su ümber valitseks puhtus ning kord. Räpakavõitu inimesed häirivad sind, sa ei tunne end nendega ühes ruumis viibides hästi ega taha nendega suhelda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled sunnitud tegelema asjadega, mida oled kunagi mõtlematult teinud või likvideerima mõtlematult lendu lastud sõnade tekitatud kahju. Ole edaspidi ettenägelikum!

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Probleeme saab laias laastus kaheks jagada – on selliseid, mis on reaalsed, aga ka neid, mida me endale lihtsalt ette kujutame. Fantaasia on täna erakordselt elav.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Täiskuuga algaval eluaastal pane rõhku enese arendamisele. Küllap soovid muudatusi ette võtta suhete vallas. Vajad palju tegevusvabadust, üritad eemale saada inimestest, kes sind kuidagi piiravad. Võid enda jaoks avastada uue hobi, mis pakub nii loomingulist eneseväljendust kui ka võimalust ennast proovile panna.