Shawn Mendes ja Camila Cabello Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
29. november 2020, 12:00

Armastus ravis poptähe maniakaalsest trennitegemisest terveks

Teismelisena popmuusikasensatsiooniks tõusnud Shawn Mendes tunnistab, et madala eneshinnangu tõttu on ta olnud omadega puntras ning kahjustanud oma tervist. Kuid sõbratar Camila Cabello aitas tal probleemidest üle saada.

22aastane Mendes rääkis Briti meesteajakirjas GQ, et on põdenud nii oma keha kui ka imago pärast. Kuid koos Camila (23) ja tema perega Miamis kolm kuud koroonaisolatsioonis olles mõistis Kanada laulja, kuidas ta oma tervist kahjustab. 

"Mu sõbrad kodus Torontos tõmbasid end pilve, panid pidu. Ma tundsin, et pagan ... Kui sa elust kõrvale jääd, pole ju millestki kirjutada. Mu imago nägi ette, et ma ei tohi midagi valesti teha ega öelda. Viimased paar aastat on nii rasked olnud."

Lähedased on Shawnile kinnitanud: "Sa pole su keha. Sa pole su hääl. Sa pole su laulud. Sa oled sina ja sind armastatakse selle pärast, kes sa oled."

Kuid Mendes polnud endaga ikka rahul. Vahel magas ta ainult kolm tundi, sest ärkas varavalgel, et trenni teha. Tema mõttekäik oli: "Kui sa trenni ei tee, jääd fännidest ilma." 

Mediteerimine ja päeviku pidamine on aidanud Shawnil närve rahustada, kuid ennekõike on teda aidanud sõbratar Camila, kes on veelgi rohkem avalikkuse huviorbiidis olnud. "Ta on nii tugev, nii klaar ja oma kehas nii kindel ja nii sõnaosav ja teiste kehakuju suhtes nii empaatiline, et ta on aidanud ka mul oma kehasse uutmoodi suhtuda. See muutis mu elu."