Foto: Pixabay
Müstika
28. november 2020, 22:25

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 29. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Energiat on palju, kui seda oskuslikult suunata, on võimalik panna alus pikaajaliseks eduks. See ettevõtmine, mille praegu käima lükkad, tõotab tulevikus raha sisse tuua.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Takistused, millesse oled juba mõnda aega takerdunud, on nüüd kergemini ületatavad. Ammustest probleemidest saad üle, kui kasutad neile lähenemisel uudseid lahendusi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tasub oma elukaaslasele või kallimale palju aega pühendada. Räägitud jutud ja kogetud naudingud sillutavad teed ühisele õnnelikule ja stabiilsele tulevikule.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled täna suurepärane suhtleja, lausa psühholoog. Mõistad kaaslasi poolelt sõnalt, sest ka nende näoilme ja käitumine annab aimu nende emotsionaalsest olukorrast.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Saad pühenduda sellele, et olla koos oma kõige lähedasemate inimestega. Ehk saad heastada asjaolu, et oled varem nende jaoks vähe aega leidnud. 

Neitsi
23. august – 22. september

Ootamatult võid kohtuda kellegagi, kes sul põlved nõrgaks võtab ja su elule uued sihid annab. Hoidu hetkeemotsiooni ajel sildade põletamisest, välkkiirete otsuste tegemisest.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kodu ja pere temaatika on oluline. Ehkki silma hakkab nii mõndagi, mida tahaksid parandada ja muuta, siis tõenäoliselt sa mõtetest tegudeni praegu ei jõua.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Elu on nautimist väärt. Paned suurt rõhku oma välimusele, naudid seltskonnas säramist ja vastassoole mulje avaldamist. Hoidu rahaga kergekäeliselt ümber käimast. 

Ambur
22. november – 21. detsember

Otsuste tegemisel aitavad sind nii mõistus kui tunded. On hea aeg loominguliseks eneseväljenduseks, aga ka müstikaga tegelemiseks ja ennustamiseks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Energiat on palju, mõelda suudad loogiliselt, laskmata emotsioonidel end liigselt segada. Sul tuleb enese eest seista, tee seda süsteemselt, kaasates inimesi, kellel on mõjujõudu.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Vanemad või teised lähisugulased võivad miskitmoodi sinu rahalist olukorda mõjutada. Sul tuleb teha tähtsaid otsuseid, ent sa ei saa neid teha iseseisvalt. 

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sa ei tegele pelga planeerimisega, vaid tahad kõik oma edumeelsed mõtted ka kohe teoks teha. Lihtne on mõttekaaslasi leida, ka mõjukamaid isikuid oma tegevusse kaasa tõmmata.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algav eluaasta võib tuua õnne armastuses ning seltskonnaelus ning anda suurepäraseid võimalusi raha ja äri vallas. On hetki, mil pead tublisti pingutama, aga see tasub ennast ära. Ilmselt saad töösse rakendada nii mõnegi uudse idee, mis ühel hetkel hakkab tublisti kasu tooma.