Lenna Kuurmaa ja Lauri Mäesepp.Foto: Erlend Štaub
Inimesed
28. november 2020, 11:17

PALJU ÕNNE! Lenna Kuurmaale sündis kolmas laps (7)

Lenna Kuurmaale (35) ja Lauri Mäesepale (28) sündis sel nädalal poeg. "Hello, little darling (tere, pisike kullake - toim.), rõõmustab lauljanna Instagramis beebi pisikesest käest pilti jagades.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lenna (@lennaofficial)

Sama pildi postitas Instagrami ka Lauri Mäesepp, kes kirjutas: "On põhjust olla tänulik". Klaudia Tiitsmaa uuris Laurilt kommentaariumis, kas laps on imepisike ja nunnu. "Ülipisikene nagu liikuv kooritud krevett," vastas mees. 

Lapseootust kinnitas Lenna augusti lõpus. "Aitäh õnnesoovide eest," tänas ta rõõmsalt, kuid teemal toona pikemalt ei peatunud.

Lenna ja Lauri hakkasid avalikkuse ees koos liikuma kaks aastat tagasi, nende suhe sai avalikuks 2018. aasta septembris. Kumbki siis suhteteemat ei kommenteerinud. Mullu jaanuaris tuli avalikuks, et paar on kihlunud – Lenna näitas oma Instagramis kihlasõrmust Lapimaa reisil. „Peamine põhjus oli see, et ma ühel hetkel lihtsalt teadsin, et seda tuleb teha – Lenna kätt paluda. See oli läbitunnetatud otsus ja ma teadsin, et pean seda tegema,“ rääkis Lauri paar nädalat hiljem Kroonikale ja paljastas, et tegi oma armastatule abieluettepaneku tegelikult juba enne Lapimaa reisi, täpsemalt jõulude ajal Rakveres.

Lenna Kuurmaal on eelmisest kooselust Robert Vaiglaga kaks tütart, 7aastane Ami ja 5aastane Matilda. Lauri Mäesepa jaoks on äsja sündinud pisipoeg esimene laps.