Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
27. november 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 28. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Vajadus kümne küünega olemasolevast kinni hoida põhjustab pingeid. Võta vabamalt, proovi ka teisi usaldada ja ole valmis muudatusteks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Veenuse ja Uraani vastasseis muudab sind seiklushimuliseks. Sind võlub kõik uus ja huvitav, küllap tekib põnevaid ideid. Päev võib tuua üllatuslikke kohtumisi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Jälgi, et su tegevus oleks kooskõlas reeglite ja ettekirjutustega. Pea kinni kokkulepetest ja räägi tõtt, isegi juhul, kui see pole kõige rõõmustavam. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Nädalavahetus on käes, aga sinu pea on töiseid mõtteid täis! Need on edasiviivad, originaalsed ideed, mis sulle pähe turgatavad, pane need tuleviku jaoks kirja.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Analüüsi tehtud tegusid ja välja öeldud sõnu. Tasub olla enesekriitiline, vigu tunnistada ja nende pärast vabandust paluda. Suhete parandamine suhtub sinu nutikusest, mitte teiste tujudest.

Neitsi
23. august – 22. september

Mõttetöö sujub kenasti. Kui tulevikuplaane teed, arvesta sellega, et lähinädalaile ei maksa kavandada midagi niisugust, mis peab väga kiiresti tulemusi andma. 

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võimalik, et satud kiiresti arenevate armusuhete keerisesse. Ehk kohtad uut hurmavat vastassoolist, kes sul põlved nõrgaks võtab, või muutub midagi praeguses suhtes.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kodused asjad sujuvad. Õnneliku juhuse läbi või positsioonika inimese toel võid saada rohkem sõnaõigust, aga pead suutma kohaneda muutuvate oludega.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled tähelepanelik, suudad infot analüüsida ning olulised asjad jäävad sulle hästi meelde. Võid leida endale uue toreda hobi, mis viib sind kokku meeldivate inimestega.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tänu teravale mõistusele ning oskusele info üleküllusest hoolimata just tähtsaid asju tähele panna suudad midagi ette võtta selleks, et majanduslikult paremale järjele saada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Pilk on tulevikku suunatud, näed oma võimalusi realistlikult, sest oskad hinnata, millised on su tugevad, millised aga nõrgad küljed. Tasub teha pikaajalisi plaane.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Asjaolu, et suudad teiste inimeste tegevusmotiividest aru saada ja nende tundeidki mõista, annab sulle võimaluse koostööd mitme käigu võrra ette planeerida. 

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algava uue eluaastaga kaasnevad mitmekülgsed võimalused. Ära karda uusi asju proovida, ole avatud ja eelarvamustevaba! Ehk leiad endale uue hobi või avastad paeluva eneseteostusvõimaluse. Kalli inimesega suheldes arvesta ka tema vajadustega. Ära talle survet avalda ega temalt üle jõu käivaid asju oota.