Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
26. november 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 27. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Aeg pakub võimalusi karjääri edendamiseks. Kui oled küllalt tark, et need ära tabada, ja piisavalt südi, et neist kinni haarata, võid ka sissetulekut üksjagu suurendada. 

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Teadmisjanu viib sind kokku huvitavate inimestega, kellega koos olles su maailm tunduvalt avardub. Võimalik, et kohtud kellegagi, kes su südame kiiremini põksuma paneb.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Hoia silmad ja kõrvad lahti, märka võimalusi, mida elu sulle pakub. Ära pelga suhelda endast kõrgemal positsioonil olevate inimestega – neilt on toetust loota.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sinu tegevus on läbimõeldud ja loogiline, eesmärgid selged ja jõukohased. Ka on läheduses olemas inimesed, kes oskavad asjalikku nõu anda ja tuge pakkuda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Olulisel kohal on kodused suhted. Kui keskendud, suudad teiste tunnetest hästi aru saada. Püüa egoismi vältida, arvesta ka teiste inimeste soovide ja vajadustega.

Neitsi
23. august – 22. september

Sulle meeldib toredas seltskonnas pidutseda. Naudid seda, kui saad tähelepanu keskpunktis olla, eeskätt oma teadmiste ja nutikusega hiilata.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Leia võimalusi, kuidas oma äriasju edendada. Eeskätt sõltub su edu inimestest, kellega koostööd teed, niisiis püüa leida säravate ideedega partnereid. 

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Põnev, üllatusterohke päev suhete vallas. Võid kohtuda huvitava tüübiga, kes jagab väärtuslikku infot, välistatud pole ka armumine esimesest silmapilgust.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul tuleb tõdeda, et teisi on tihtipeale lihtsamgi mõista kui endast aru saada. Oma probleemidest seljatamise ja hirmude ületamise eelduseks on nende teadvustamine.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Merkuuri ja Pluuto sekstiil ärgitab mõttetegevust. Oled täna eriliselt tähelepanelik, võid saada mingi olulise saladuse jälile. Ka suudad mõtteid mõjuvalt sõnadesse seada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui on vaja teha kiireid otsuseid, satud segadusse. Kui sa just pead plaane käigu pealt muutma, ära otsusta üksinda, pea kellegagi nõu. Rahaasjus aitab sind suurepärane vaist.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Töises elus toimub muudatusi. Kasuta neid targalt ära, sest olukord on sinu jaoks soodne, pakkudes võimalust oma tööelu huvitavamaks muuta ning sissetulekutki suurendada. 

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algaval aastal sul juba igav ei hakka – leiad endale pidevalt huvitavat tegevust, oled valmis põnevusega uusi asju õppima. Tekkida võib vägagi originaalseid ideid, mis saavad ka teiste inimeste imetluse osaliseks. Esmatähtis on enesearendamine, võimalused töömaastikul on selle loomulik jätk.