Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
25. november 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 26. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tegutsed iseseisvalt ja jõuliselt. Liigud sihikindlalt oma eesmärkide suunas. Suudad lahendada palju aega sind takistanud probleeme ja mõndagi edukalt lõpule viia.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled küllaltki enesekeskne. Tunned, et oled tark ja tubli, tahad teistelegi näidata, mida oskad ja suudad. Sul on üsna lihtne poolehoidu leida ja autoriteeti saavutada. 

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Su enesehinnang sõltub paljugi sellest, kui heal järjel arvad end teistega võrreldes olevat. Ära suhtu ülbelt neisse, kel on vähem raha kui sul või kes teevad lihtsamat tööd. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sa ei saa rassida omakasu nimel. Tuleb silmas pidada, et see, mida sa teed, teistelegi kasulik oleks. Kindlasti ei tohi sa end kõige targemaks pidades ülemustega konflikti minna.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tööl on raske ennast kehtestada. Sinu tegevust praegusel hetkel mõjutavad minevikus tehtud vead. Tähtis on neid endale teadvustada ning hoiduda vanu vigu kordamast.

Neitsi
23. august – 22. september

Rakenda energiat vaimse töö tegemiseks või siis õppimiseks. Infokanalid on avatud, sinuni jõuab mitmesugust teavet, pead oskama kõige olulisema välja selekteerida.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tasub pigem varju hoida. Kui üritad oma ego jõuliselt maksma panna, toob see suure tõenäosusega kaasa vääritimõistmist ja tagasilööke.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Eriti oluline on suhtlus armsamaga. Kui teie vahel on olnud arusaamatusi, mis on selgeks rääkimata, siis tasub nüüd kahekesi maha istuda ja südamest südamesse rääkida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul pole eriti valikut – pead tegema koostööd just nende inimestega, kes sinu ümber on. Kuigi olete erinevad, pole teie eesmärgid siiski vastuolulised. 

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Päev võib tuua kaasa väärtushinnangute muutumise. Võimalik, et kohtad inimest, kes sind maailma asjadele varasemast paljuski erineva nurga alt vaatama paneb. 

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sinu veendumused on kaljukindlad. Loomulikult on sul õigus oma maailmavaadet teistele tutvustada ja selgitada, kuid kindlasti mitte peale suruda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Näed, et mõni su töömeetodeist pole kuigi hästi toiminud. Pole siin norutada ega kahetseda midagi – tee kogetust omad järeldused, muuda taktikat. 

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Uuel aastaringil tasub oma ideed töösse rakendada – on võimalik sissetulekut korralikult suurendada. Tegutsed kartmatult, hetketi isegi hulljulgelt. Pead pidevalt meeles hoidma, et turvalisus on ülimalt tähtis. Oma ideede eest oled valmis tuliselt võitlema. Konfliktide kaudu õpid midagi uut ja olulist.