Mihkel Kärmas Foto: Sven Arbet / Ekspress Meedia
Tele
26. november 2020, 12:05

LÄKS ÕNNEKS: „Pealtnägija“ saatejuhi Mihkel Kärmase koroonatest osutus negatiivseks

„Pealtnägija“ toimetaja ja saatejuht Mihkel Kärmas oli lähikontaktis Covid-19 positiivsega, pidi viibima eneseisolatsioonis ning sel kolmapäeval saadet ei juhtinud. Nüüd on teada, et Kärmase koroonatest ostutus negatiivseks ja ta on varsti taas ekraanil. 

Paljud märkasid, et eile oli „Pealtnägija“ stuudios Taavi Eilat, sest Mihkel pidi viibima eneseisolatsioonis, kuna oli olnud lähikontaktis COVID-positiivsega. Eile täitus kontakti hetkest 10 päeva ja Mihkel andis koroonaproovi, mille tulemus osutus täna hommikul negatiivseks. Aitäh kõigile, kes kaasa elasid. Kohtume ekraanil juba pisut vähem kui nädala pärast,“ seisab saate Facebooki lehel.

„Sel esmaspäeval sain teate, et olen ametlikult lähikontaktne seoses sündmusega, mis toimus nädal tagasi esmaspäeval,“ avaldas Mihkel Kärmas kolmapäeval saate Facebooki lehel ja seetõttu õhtul „Pealtnägijat“ ei juhtinud. „Täna hommikul tegin koroonatesti, mis loodetavasti homme osutub negatiivseks, ja tiba vähem, kui nädala pärast näeme jälle ekraanil,“ lisas ta