Inimesed

Hertsoginna Meghanit tabas ränk kaotus: „Teadsin oma esmasündinu külge klammerdudes, et jään teisest lapsest ilma.“ (6)

LISA KOMMENTAAR

to siis-tänna26. november 2020, 00:32
Pole veel kuulnud, et pole piisavalt hingi (inimesi sureb ju kogu aeg, peale mida tuleb taassünd), küll aga hingede soov kindla dna järele, mille ootamine võib aega võtta ehk hing jääb sünni ootele kuni sobilik keha leitakse. Samas võib olla mitu valikut laual ehk kaks sobilikku keha kus välja valitakse siiski üks, mis hinge eesmärgiga kõige paremini sobitub.
to siia-tänna25. november 2020, 22:43
Hing lihtsalt ei soovinud läbi teha tervet elu ja valis keha kus oli katkemine juba ette nähtud, et saada ainult seda kogemust. Teadmatuse tõttu toob see kaasa aga suure segaduse ja leina. Samuti abort, kus loode saadab emale signaali või nii öelda mõtte, et peaks tegema abordi, need ei ole tegelikult ema enda mõtted vaid loote. Samuti valib inimene ise endal nime, ainult emale tundub, et see on tema valik, tegelikult on see loote telepaatiline suhtlus emaga. Hing valib endale nii keha (dna järjestus) kui sobiliku nime. Hingi on piisavalt, eesmärgid aga erinevad.
siis-tänna25. november 2020, 23:45
katkemise ja abordi vahele ma võrdusmärki ei pane. Kohe kindlasti mitte. Kuid ega ma kedagi hukka mõista, kuna raske on neil valimata sündinutel, keda hiljem loobitakse sinna-tänna, kuna keegi ei hooli. Samas on jube piinlik inimeste ees, kel on elujanu nõnda suur, et nad ellu jäävad vaatamata vanemate poolt hülgamisele.
siis-tänna veel25. november 2020, 23:49
hingi pole piisavalt palju, et iga eostatu sündida saaks.
nimisiia25. november 2020, 19:31
Raseduse katkemine või abort on loote otsus mitte siia ilma sündida. Kõik on planeeritud. Tegeliku põhjuse teadmine peaks valu oluliselt leevendama.
siia-tänna25. november 2020, 21:54
aga ei saa keegi kunagi seda põhjust teada. Hinged said otsa selleks sekundiks. kui keha eostus? Väga suur osa katkemisi toimub nii, et isegi naine aru ei saa, et rasestumise moment oli ja katkemine oli ka.