Inger Nilsson Pipina 1969. aastal. Foto: Vida Press
Inimesed
25. november 2020, 09:52

Legendaarne Pipi Pikksuka osatäitja haigestus koroonasse

Üle maailma Pipi Pikksukana tuntud rootsi näitlejanna Inger Nilsson (61) räägib Expresseni intervjuus oma võitlusest koroonaviirusega.

Nüüdsel ajal Uppsala vanadekodus töötav endine lapstäht haigestus mõned nädalad tagasi. Nilsson rääkis, et tundis äkki tohutut kurnatust. „Koroonaanalüüs andis positiivse vastuse ja olin kaks nädalat haige,“ vahendab Iltalehti.

Inger Nilsson, 61, blev världsstjärna över en natt som ”Pippi Långstrump”. I en stor intervju med Expressen berättar hon om sviterna efter covid-19, sitt nya liv och om rollen som ”Pippi”.

Posted by Expressen on Esmaspäev, 23. november 2020

Inger pole ikka veel päris terve. „Olen väsinud. Pean palju magama. Mul oli kõrge palavik ja hirm oli nahas. Aga mul läks päris hästi. Haigus on minu sees endiselt alles, aga tunnen, et muutun järjest tugevamaks.“

„Pipi Pikksuka" täht on korduvalt rääkinud, kuidas maailmakuulus roll tema näitlejakarjääri hävitas – temas nähti vaid Pipit. Millega ta vanadekodus tegeleb? „Laulan sealsetele elanikele ja räägin neile lugusid. See on väga lõbus!“ kinnitab ta. Ingerilt oodatakse pajatusi kohtumistest Astrid Lindgreniga ning filmivõtetest. „Esinen õues, ja kui ilm on ilus, tulevad vanakesed välja, halva ilmaga vaatavad aknast.“

Iltalehti teatel on Nilsson viimasel ajal mänginud ka filmides – nii kodumaal kui ka Saksamaal.