Foto: Pixabay
Müstika
24. november 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 25. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Mingi periood on nüüd lõppenud. See teeb sind küll pisut nukraks ja nostalgiliseks, samas aga tunned sisimas ka kergendust, selgusetunnet ja parema tuleviku lootust.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled kahe jalaga maa peal. Küllap suudad plaanid, mis nüüd tekkivad, ka ellu viia. Sellega tasub aga veidi oodata – vajad veel natuke aega mõtlemiseks ja info kogumiseks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul on kange tahtmine tegutseda, midagi tavatut ning põnevat ette võtta, paraku aga ei tule sind ümbritsevad inimesed su entusiasmiga eriti kergesti kaasa.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled ilmselt ajagraafikust maas, kiirustamine omakorda viib selleni, et kipud vigu tegema. Tahad tööga ruttu ühele poole saada, sest oled huvitatud hoopis põnevamatest tegevustest.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Raske on distsipliinile alluda või täita üha uusi kuhjuvaid kohustusi. Isegi kui pealtnäha tööasju teed, on mõtted ikkagi kuskil mujal ja muu tegevuse juures.

Neitsi
23. august – 22. september

Kui armastatud sinuga täna ühendust ei võta, ära seepärast veel ärritu. Parem on mitte kohtuda, kui koos olla, aga teineteise seltskonnast mitte täit rõõmu tunda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sind üllatatakse aina uute ülesannetega, mis tuleb viivitamatult ära teha. Või tekivad lihtsana näiva töö puhul probleemid, mida keegi peale sinu lahendada ei taha.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tunned end rahutult ja mõnevõrra ebakindlalt. Kui oled sunnitud rutiinset tööd tegema, langeb meeleolu nulli lähedale, kui aga on võimalus seigelda, saad hea tunde sisse.

Ambur
22. november – 21. detsember

Rahulikum päev, mil saad ise planeerida, mida ette võtta. Võimalik, et sul polegi isu suuri plaane teha, tahad ehk vaid omaette lugeda või niisama unistada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tuleb aru saada, et sa vastutad oma tegude eest ise ja olulisel hetkel tuleb loota eelkõige enda peale, usaldada enda kogemusi ja kuulata seda, mida oma vaist ütleb.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tunned, et jõudu on palju, aga kohati kipud oma võimeid üle hindama. Hea aeg sportimiseks, aga pead hoolega jälgima, et järgiksid ikka kõiki vajalikke turvanõudeid.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Näib, et miski ei kuku sülle iseenesest, vaid pead aina võitlema. Armusuhted peaksid muidu väga kenasti kulgema, aga probleemiks võib olla armukadedus.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Algaval uuel aastaringil oled kahe jalaga maa peal. Oskad kainelt arvestada, mis on sulle kasulik ja mis mitte. Sulle toob rõõmu ja rahuldust uute hobidega tegelemine, võid avastada endas loomingulise potentsiaali. Parimal juhul suudad mõnest huvialast endale sissetulekuallika teha.