Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
23. november 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 24. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Pingeline päev, eriti juhul, kui hirm takistab sul minevikku selja taha jätmast. Kaaslaste käitumine võib tunduda kummaline ja nende mõttekäigud veidrad. 

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Murrad rasket tööd teha. Teised sind ei kadesta, aga imetlevad küll. Tahtejõudu on palju, võiksid seda ka isikliku elu edendamiseks ära kasutada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui miski sulle närvidele käib, saad olukorra lahendada vaid siis, kui selge sõnaga välja ütled, mis sind häirib. Tee seda rahulikul, kuid kindlal toonil.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sinu tegevuse peamine eesmärk on oma elu täisväärtuslikumaks muutmine. Teed plaane ja konsulteerid spetsialistidega, et saaksid end terve, ilusa ja õnnelikuna tunda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ei piina sind mineviku varjud ega häiri ebakindlus tuleviku ees – siin ja praegu on hea olla! Teed palju ka selleks, et ümbritsevad inimesed endale probleeme välja ei mõtleks.

Neitsi
23. august – 22. september

Sinuni jõuab palju infot, millest olulise välja noppimine on paras mõistatus. Tuleb arvestada, et kõik uudised, mida sa erinevatest allikatest kuuled, ei ole tõesed.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Elutempo on kiire, aeg sobib küllaltki hästi reisimiseks, aga ainult sel juhul, kui sa tahad, et teekonnal ootaksid sind ees põnevad seiklused ja uued teadmised.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Merkuuri ja Neptuuni trigoon suurendab tundlikkust. Tajud teiste inimeste emotsioone, oled hea kuulaja ja lohutaja. Loominguline tegevus sujub lennukalt.

Ambur
22. november – 21. detsember

Mõnda aega püsinud probleemid lahenduvad nüüd nii, et sa palju vaeva nägema ei peagi. Midagi loksub justkui iseenesest paika. Vaatad selge, avatud pilguga tulevikku.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Soovitatav oleks targa ja ausa sõbraga kokku saada ning lahata probleeme temaga koos. Sa ei pea kõike oma vigadest õppima, kuula asjalikke nõuandeid.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kuna inimesed on sinuga ausad ja avatud, ei pea sa pikalt pead murdma, milline on kellegi sõnade varjatud tähendus. Päev kulgeb mitmes plaanis koostööaltis meeleolus.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Mida loomingulisem on su tegevus, seda paremini end tunned. Kerge on ideid leida ning neid kunstiliselt teostada. Seevastu asised ettevõtmised tunduvad kuidagi keerukad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Vahe mõistus on see, mis sind elus edasi viib. Oled uudishimulik ja õppimisvõimeline, hindad selliste inimeste seltskonda, kellega saab põnevatel ja harivatel teemadel rääkida. Tahad uusi asju proovida, sind võivad köita ka erinevad moodsad tehnikavidinad.