Colin Firth Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
23. november 2020, 12:15

Colin Firthil susiseb BBC uudistediktoriga?

"Bridget Jonesi päeviku" tähte Colin Firthi on nähtud Lääne-Londonis õdusal jalutuskäigul koos BBC uudistediktoriga. Elu paistab kordavat ekraanil toimunut - ka "Bridget Jonesis" kaotas Firth südame seksikale blondile teleajakirjanikule.

Paparatso tabas 60aastase näitleja ja temast 11 aastat noorema Joanna Goslingi üheskoos patseerimas, juttu ajamas ja naermas. Kas tegu on värske paariga? Paraku ei nõustunud kumbki Daily Maili kommentaaripalvele vastamast.

Detsembris möödub aasta sellest, kui Firth ja tema itaallannast abikaasa Livia Giuggioli teatasid 22 aastat kestnud liidu purunemisest. Ajakirja People allika kinnitusel ei suutnud Colin andestada Livia hiljutist armusuhet. Kolm aastat tagasi oli kuulus paar ajutiselt lahus ning Livial tekkis armulugu lapsepõlvesõbra Marco Brancacciaga. Ent ta naasis oma seadusliku mehe juurde. Firthid tegid oma abielukriisi teatavaks, kuna Brancaccia oli neid väidetavalt taga kiusama hakanud.  Ette võeti lausa kohtutee. Marco eitas süüdistust. Lugu on üsna segane: itaallase sõnul kestis armusuhe aasta aega, Livia väitel vaid mõne kuu. 

Colin ja Livia suutsid küll oma abielu ära lappida, kuid paraku ei pidanud see pingetele vastu. „Mitte miski ei suutnud usaldust taastada. Kuigi Colinil ja Livial on tugev peresuhe ja nad tegid selle päästmiseks kõik, oli kummalgi aeg oma teed minna," kommenteeris People'i allikas lahkuminekut.