Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
22. november 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 23. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled mingite ettevõtmistega juba pikemat aega kõvasti vaeva näinud, vahepeal ka paigalseisu tunnetanud. Nüüd hakkab kõik aina ladusalt sujuma, sa ei pea palju pingutama.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Päev on soodne nii armusuhete arendamiseks kui ka äriasjade ajamiseks. Oskad elu nautida, tunned rõõmu inimestest enda ümber ning võtad osa kultuuriüritustest.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled entusiastlikus meeleolus. Sul on mõtteid, kuidas oma elu- ja töökorraldust ladusamalt korraldada, oled valmis tegema edasiviivaid muudatusi. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oskad teisi kuulata ja neist aru saada, taibata sedagi, mis ütlemata jääb. Näed, mida teised inimesed vajavad, valid sobiva suhtlusviisi. Äri- ja tööasjus annab ladus suhtlus suure eelise.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Pea on huvitavaid mõtteid täis, sind valdab tegutsemissoov. Ära midagi uisapäisa alusta, kaalu enne pikalt ja põhjalikult, kui midagi ostad või kuhugi investeerid.

Neitsi
23. august – 22. september

Oskad leida just niisugust infot, mis on sulle vajalik. Palju olulist saad teada tänu inimestele, kellega sul on ühised huvid või organisatsioonide kaudu, millesse kuulud.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tubli ja edasipüüdlik oled sa ju pidevalt, ent nüüd on kergem edusammudega ülemustele silma jääda ja nende tunnustust teenida. Hea aeg ka palgaläbirääkimisteks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui oled aktiivne ja asjalik ning julged vastutust võtta, siis küllap märkavad sinu tublidust ka ülemused. Võimalik, et sul õnnestub saada paremad tingimused või sind suisa edutatakse.

Ambur
22. november – 21. detsember

Maailm oma mitmekesisuses näib sulle vägagi põneva paigana, uut infot haarad lausa lennult. Oled kohanemisvõimeline ja valmis uuendusteks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Vastuoluline päev, mil tunned soovi ennast arendada ja oma elu muuta, ent piiravate asjaolude tõttu ei õnnestu kõik nii, nagu sa tahaksid. Pead varuma pikka meelt.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ega sul eriti muud vaja teha olegi, kui seltskonda ilmuda ja säravalt naeratada – õiged inimesed tulevad ise sinu juurde. Arenevad nii isiklikud kui ärisuhted.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sind ümbritsevad toredad ja targad sõbrad-tuttavad. Kui sul tekib küsimusi või vaevavad sind mingid mured, leiad häid lahendusi sõpradega nõu pidades.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Ambur! Uuel eluaastal annavad kindlustunde stabiilsed ja usalduslikud peresuhted. Su kõrval on inimesed, kes sind mõistavad ning kellele saad toetuda keerukamatel aegadel, mida aasta samuti pakub. Ootused armastatud partnerile on kõrged ja unistused suured, samas oled väga tundlik iga ta teo või sõna suhtes.