Foto: Kanal 2
Inimesed
20. november 2020, 19:59

Kuidas jääb laulmisega? „Kuldvillaku“ tšempion Epp Kõiv: töökoht avalikus sektoris on koroona ajal turvaline (1)

"Ma kindlasti ei ole kõige targem inimene ja ei tea vastuseid kõikidele küsimustele. Juhtus nii, et seal mängus tuli nii palju küsimusi, mille vastuseid ma teadsin. Mul lihtsalt vedas ka," rääkis viis järjestikust "Kuldvillakut" kinni pannud Epp Kõiv (31) "Ringvaates". 

Hittlooga "Linn on minu" tuntuks saanud Epp Kõiv töötab praegu hoopis kaitseväes riigiametnikuna. Reikop uuris naiselt, kuidas tal laulmine edendab. "Ma ei edenda seda, olen hobilaulik. Mul ei ole kunagi olnud soovi teha seda tööna. Ma olen avaliku sektori töötaja, mis on koorona ajal hea turvaline koht, kus olla," ütles naine muiates. 

Kõivu sõnul mängib sõpradega aeg-ajalt mälumänge, aga professionaal ta kindlasti pole. "Mulle meeldib mälumänge mängida, aga ma ei ole regulaarne harrastaja." Naine lisas, et entsüklopeediaid ta pähe ei tuubi. "Mulle peab huvi pakkuma see, mille kohta ma uurin."

Kõiv ütles, et temalt küsitakse tihti, millises valdkonnas tema teadmised kõige paremad on. "Seda ei oska ma öelda, aga tean, et loodus on minu kõige nõrgem külg."

Kas järjest "Kuldvillaku" saateid kinni pannes närv sisse ka tuli? "Oli vaja teadmisi ja õnne ning mul olid mõlemad olemas. Kui ma võitsin esimese saate, siis ma olin juba nii õnnelik. MInu jaoks oli töö tehtud. Edasi ma mängisin nii hästi, kui sain ja ei pannud endale mingeid ootusi. See oli ka edu pant, et miks ma nii rahulikuks jäin."

Epp Kõiv on "Kuldvillaku" ajaloo kolmas naistšempion.