Foto: @shamandurek/Instagram
Inimesed
22. november 2020, 13:00

Biseksuaalne šamaan kavatseb Norra printsessi kosida

Norra printsess Märtha Louise ja tema šamaanist kallim Durek Verrett võivad oma armusuhtes varsti kaaluka sammu astuda.

Kolme tütre ema Märtha Louise (49) šokeeris poolteist aastat tagasi Norra üldsust, kuulutades, et tema uus kallim on Los Angelese staaršamaan Durek. Nüüd on parasjagu Norras elav kõmupaar andnud ajakirjale Vanity Fair intervjuu. Osa sellest on pärit juba eelmise aasta suvest, osa koroonapandeemia ajast, vahendab Iltalehti.

Intervjuust ei jää kahtlust: biseksuaalsel šamaanil on kavas oma südamedaamile abieluettepanek teha. Verrett paljastas, et pidi juba veebruaris Märtha Louise'i kosima. Nad olid koos printsessi tütarde Maudi (16), Leah' (14) ja Emmaga (11) Hawaiil puhkamas, kaasas oli ka Dureki õde Angelina ja teised sugulased.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise)

Verrett rääkis Vanity Fairile, et oli Märtha Louise'i vanematelt, kuningas Haraldilt ja kuninganna Sonjalt oma kosjaplaanile õnnistust palunud. Siis aga mõistnud Durek, et ajastus on abieluettepaneku tegemiseks vale: detsembris oli Märtha Louise'i eksabikaasa Ari Behn vabasurma läinud. Perel oli leinaaeg. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise)

Märtha Louise omakorda andis intervjuus mõista, et tema vanemad pole väimehega päris rahul. "Enne Durekit muretses ema, et mul polnud kolm aastat kavaleri olnud. Kui rääkisin, et mul on nüüd kallim, ja ema küsis, kes see on ..." Printsess jättis ema reaktsiooni täpsustamata, kuid märkis, et USAs ollakse märksa vabameelsemad kui Norras. "Šamaani seltsis olemist peetakse siin tõeliselt äärmuslikuks."

Kõmuline plaan plaanib oma ühisest elust vändata tõsieluseriaali.