Mossimo Giannulli ja Lori Loughlin 3. aprillil 2019 Bostoni föderaalkohtust lahkumas. Toona ei võtnud kuulus paar süüd omaks. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
21. november 2020, 13:00

Teletähe moekunstnikust mees otsustas vangi minna dramaatilise soenguga

Pistise andmises süüdi mõistetud USA näitlejanna Lori Loughlin ja tema moekunstnikust mees Mossimo Giannulli istuvad nüüd mõlemad trellide taga. Lori alustas karistuse kandmist mõned nädalad tagasi, Mossimo sel neljapäeval, ilmudes kinnipidamisasutusse kiilaks aetuna.

Loughlinile määrati kaks ja tema mehele viis kuud vabadusekaotust selle eest, et nad olid andnud pool miljonit dollarit pistist oma tütarde Isabella ja Olivia kõrghariduse edendamise nimel. Priske meelehea eest valetati tüdrukud paljutõotavateks sõudesportlasteks, et nad võetaks nimeka Lõuna-California Ülikooli ridadesse.

Mossimo Giannulli has reported to prison.

Posted by People on Neljapäev, 19. november 2020

Loughlin ja Giannulli vahistati koos enam kui 50 teise jõuka lapsevanemaga, kes oma võsukeste õpinguteks prestiižsetes ülikoolides altkäemaksu andsid. Kuulus paar ei tunnistanud end tükk aega süüdi. 

Pistiseskandaali tõttu istus trellide taga ka "Meeleheitel koduperenaiste" täht Felicity Huffman. Tema oli tütre lõpueksamite hõlbustamiseks meelehead andnud 15 000 dollarit ning saanud selle eest karistuseks 14 päeva vabaduskaotust, kuid reaalselt istus näitlejanna ära 11 päeva.