Airi lastega IndiasFoto: Erakogu
Inimesed
22. november 2020, 19:18

LÕPUKS KOHAL! Airi Vipulkumar Kansar pääses viimaks perega Indiast koju

Laulja Airi Vipulkumar Kansar läks perega jaanuaris Indiasse külla abikaasa Vipuli perele, kuid lahvatanud koroonakriis jättis nad sinna lõksu. Poole aasta jooksul tühistati 12 lendu, kuid nüüd paistis lootuskiir – Airi jagas Facebookis pilte pealkirjaga „Viimane õhtu Dahodis sel korral.“ Viimaks teatab naine rõõmusõnumit, et on jõudnud Eestisse!

Airi läks koos abikaasa Vipuli, tütar Adrika ning poegade Aryani ja Ragnariga 3. jaanuaril Indiasse abikaasa perele külla. Eestisse pidid nad naasma 30. märtsil, ent Finnair tühistas selle lennu. Järgmine lend pidid toimuma 20. aprillil, kuid ka see tühistati. Oktoobris ütles Airi Õhtulehele, et vaatavad, kas nende 13. lend lõpuks toimub või mmitte. 

„Mul on isegi natuke kahju lahkuda. Sellest on mu kodu saanud. Nii hea mõnus on siin Indias olla, kuid loodame, et oleme sel pühapäeval juba kenasti Eesti kodus,“ ütleb Airi nüüd Kroonikale, et peagi ollakse kodumaal. 

Kõigepealt suunduvad nad 21. novembril siselennuga New Delhisse, 22. novembri öösel stardivad Indiast Air France’iga Pariisi, sealt Helsingisse ja lõpuks Tallinna. Pariisist Helsingi lennu peale jõudmiseks on Airi sõnul vaja ülikiiresti tegutseda, sest lendude vahe on esimese lennu kellaaja hilisemaks muutmisega kahanenud väga väikeseks.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

Päevi Indias veedeti erinevalt – vahel sõideti riigis ringi, kuid enamasti oldi kodused. Kui oli soov välja minna, sai alati oma õue peal ringi liikuda. „Eks siingi ole laste ja majapidamistöödega tegemist. Mina teen hommikuti joogat ja kaks korda päevas pikemalt kiirkõndi. Kui on liiga palav, siis jalutan, aga kui on pilvisem või tuulisem, siis jooksen. See mõjub hästi nii füüsilisele kui ka vaimsele tervisele,“ ütles Airi oktoobris Õhtulehele.

„Naudin Indias olemist väga ja tean, et kui olen Eestis tagasi, küll siis teen neid asju, mida seal teha tahan. Seniks tunnen Indias olemisest rõõmu. Ma igatsesin siia ju kaua,“ sõnas ta.