Silvia Ilves ja Marcel Johannes KitsFoto: Erakogu
Inimesed
20. november 2020, 11:37

Silvia Ilvese uus kallim Marcel: saan tema lastega väga hästi läbi (2)

Star FM hommikuprogrammi külastas tšellokuninganna Silvia Ilves, kellelt uuriti muuhulgas ka eraelu kohta. „Me teame, et sul on uus armastus. Kas teil on siis nüüd igapäevane kooselu?“ küsivad saatejuhid. Silvia puhkeb küsimuse peale naerma.

„Jaa, ta (Marcel Johannes Kits – toim.) tuli Eestisse, sest meil on tulekul väga tähtis kontsert sel pühapäeval. Terve nädal oleme käinud proovides suure orkestriga,“ viib Silvia teema kõrvale. Nimelt esineb paar maailmakuulsa helilooja Krzysztof Penderecki mälestuskontserdil 22. novembril 2020 muusika- ja teatriakadeemia suures saalis. 

Kuigi Silvia püüab küsimusest osavalt kõrvale puigelda, survestavad saatejuhid veelgi ning küsivad otse: „Kus Marcel on praegu?“. Silvia puhkeb taas naerma ning tunnistab siis: „Ta on mu kõrval.“.

Saatejuhid küsivad Marcelilt, kas mehel on Silvia juures ka sokisahtel juba. „Tegelikult on see vist sokikarp, kui ma ei eksi,“ tunnistab Marcel. Samuti uurib saatemeeskond, kuidas Marcel Silvia lastega läbi saab. „Mina saan nendega väga hästi läbi. Olen isegi suurest perest,“ tõdeb muusik, et probleeme ei ole.