Jaagup KreemFoto: Tiit Tamme
Inimesed
20. november 2020, 07:39

Jaagup Kreem: ma ei loe netikommentaare, sealt ei tule midagi head

"Ma ei ole aastast 2003 lugenud ühtegi internetikommentaari - ei enda ega teiste inimeste kohta. Ma ei taha," räägib Terminaatori ninamees Jaagup Kreem "Vikerhommikus" antud intervjuus.

Jaagup sõnab, et tema arvates ei tule internetikommentaaridest nagunii midagi head. Kuigi mehe sõnul leidub palju neid, kes kuulujutte levitavad, pole tema enda kohta neid eriti kuulnud. 

"Künagi küll, see oli veel üheksakümnendatel, olin umbes 25aastane, siis keegi oli kuskil öelnud, et Jaagup on ju saatanaga kokkuleppe teinud, et ta ei jäägi vanaks," meenutab Jass ja ütleb, et see käis ikka naljaga pooleks. "Õnneks ei ole keegi seepeale lahti lasknud juttu, et ma endale imikute ver süstiks või midagi sellist."

Terminaator sai üle kuue aasta maha albumiga, mis sedapuhku kannab pealkirja "Maailm vs. Lilian". Plaadi nimilugu räägib Jaagupi sõnul puntrasse jooksnud teismelisest tüdrukust, kes on pisut inspiratsiooni saanud tema enda tütrest Annabelist. 

"Teismelise areng, valu maailma, sõprade ja kõigi asjade pärast - siis on see etapp, kus vanemad on täiesti lollid, ega saa millestki aru. Mäletan, kui mu tütar karjus: "Sa oled kiviaja inimene ja ei tea mitte midagi mitte millestki!"," meenutab rokkar. "Arvan, et elasin emotsionaalse inimesena oma tütre teismeea maailmavalu läbi umbes sama rängalt kui ta ise." Siiski on Jaagup paljud lood kirjutanud iseenda, mitte tütre läbielamistest.