Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
21. november 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 22. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kodus norutamiseks aeg ei sobi, mine seltskonda ja löö seal laineid! Astud julgelt vestlema erinevate inimestega, sõlmid kontakte, mis võivad kasu tuua.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Pööra tähelepanu oma lähedastele ja hoia end. Ära unusta, et kuivõrd palju sul ka tegemist poleks – tervis on alati tähtsam kui töö. Puhka ikka natuke ka!

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Vaja oleks hinge tõmmata, mitte raisata oma energiat sellele, et koduste toimetustega hullupööra vaeva näha. Võid endale südamerahuga natuke laisklemist lubada.

 Vähk
22. juuni – 22. juuli

Vabas õhkkonnas võid kohtuda inimesega, kellega tõsiseks ärijutuks kisub. Teete koos õhinal suuri plaane, kavandate ettevõtmisi, mis mõlemale poolele tulu tuua tõotavad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui sa ei kuulu just nende hulka, kellel ka nädalavahetusel tööl vaja käia, siis lülita ennast täielikult välja – ära ava arvutit ega keeruta oma peas tööalaseid mõtteid.

Neitsi
23. august – 22. september

Soodne aeg selleks, et oma silmarõõmule muljet avaldada. Kutsu ta kaasa, korralda väljasõit või ettevõtmine, mis teile mõlemale elamusi toob.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled kellelegi lubanud, et oled tema jaoks olemas, kui tal muresid on. Praegu ta vajabki sind, aga on liiga tagasihoidlik, et abi paluda. Sa pead ise märkama, keda on aidata vaja.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Veenuse mõjul on sinus üksjagu edevust – pöörad tähelepanu oma välimusele ja tunned rõõmu hetkedest, mil vastassooliste imetlevad pilgud sinul peatuvad.

Ambur
22. november – 21. detsember

Päike jõuab sodiaagiringil sinu märki, andes sulle reipust ja tegutsemislusti juurde. Pööra nüüd tähelepanu asjadele, mis on sulle hingelähedased, teiste soovid jäägu tagaplaanile.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võivad tekkida olukorrad, mis tekitavad armukadedust. Sul on tahtmine kallimat oma valvsa pilgu all hoida. Võid solvuda, sest ta ei käitu sinu plaani kohaselt.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kipud asju must-valgelt nägema. Pruugib vaid keegi midagi teravamat öelda, kui kohe on ta sinu jaoks halbade inimeste hulka liigitatud. Ürita selliste järelduste tegemist vältida.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Hea aeg seltskondlikel üritusel käimiseks, eriti juhul, kui tahad vastassoo tähelepanu nautida ja veidike flirtida. Ära unusta ettevaatust ja väldi üheöösuhetesse sattumist.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion või Ambur! Algaval aastaringil on jõudu ja julgust tegutsemiseks, õnn soosib sind. Kui oled sündinud tänasel kuupäeval ega tea päris kindlalt, mis on su päikesemärk, pöördu julgelt astroloogi poole. Kui tead enda sünnikellaaega, võtab tõe väljaselgitamine vaid hetke.