Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
20. november 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 21. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Uued huvitavad vastassoost isikud satuvad su teele ning võivad lahvatada tugevad tunded. Samas oled küllaltki idealistlik ning unistad rohkemast, kui tegelikult võimalik on.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled pealtnäha rahulik, kaaslaste suhtes vastutulelik ja mõistev - teistel on meeldiv sinuga koostööd teha. Ent nad ei märka, mis toimub sügaval sinu hinges.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul on hea olla siis, kui tunned, et meeldid inimestele, kes sind ümbritsevad. Igasugused vastasseisud, vaidlused ja konfliktid on sulle vastumeelsed ja väsitavad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kodus passida pole mõtet. Hulga põnevamalt veedad laupäeva juhul, kui teekonna ette võtad, kellelgi külas käid, ilusat loodust või kultuuriväärtusi vaatama sõidad.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Võiksid täna täiel rinnal elu nautimisele pühenduda. Hobidega tegelemine ja seltskondlik suhtlus pakub rõõmu. Meessoost Lõvidel võib naistega vedada.

Neitsi
23. august – 22. september

See on suurepärane aeg loominguga tegelemiseks, ent ka teiste loomingu nautimiseks. Vaist on tugev. Suudad tabada varjatud tagamõtteid, ridade vahelt lugeda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Hoolitse selle eest, et öösel piisavalt magada saaksid. Aeg on üsna hea väljasõiduks, eriti selleks, et külastada lapsepõlvemälestustega seotud paiku.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Hea päev sassi läinud suhete taastamiseks või siis uute tutvuste loomiseks ning suhete algatamiseks ja arendamiseks. Seks on kõige loomulikum viis armastuse väljendamiseks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Algab oluline periood, mil sul tuleks keskenduda enese arendamisele, pikemate tulevikuplaanide tegemisele ja uute projektide alustamisele.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Nädalavahetus toob üksjagu uudiseid. Need on mõnes mõttes küll positiivsed, kuid sellegipoolest ajavad need su tavapärase elurütmi sassi ja sunnivad plaani muutma.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Üksildastel Veevalaja-naistel oleks igal juhul lausa patt nüüd üksinda kodus konutada. Isegi kui tundub, et selleks pole tuju, tasub end ilusaks teha ja inimeste hulka minna.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui vanast kümne küünega kinni hoiad, on päev raske, ent kui oled kohanemisvõimeline ja võtad elu kui seiklust, võivad ootamatud sündmused sind õnnelikuks teha.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Suurepärane intuitsioon ja hea fantaasia annavad väga head võimalused loominguliseks eneseteostuseks. Tutvud inimestega, kes on sinuga samal lainel. Äriasjad sujuvad stabiilselt ja süsteemselt. Saavutad edu ja lood kontakte tänu oskusele inimestega sõbralikult suhelda.