Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
19. november 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 20. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

On ohtralt nii vaimset kui füüsilist energiat. Tööd ja vaeva sa ei pelga, tahad tegutseda ning mis peamine – su tegudel on ka konkreetsed tagajärjed. Saavutad kiirelt oma eesmärgid.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tekib tugev tahtmine on plaanidest mitte kinni pidada. Tunned, et pidev aja planeerimine ahistab sind, tahad nüüd hoopis midagi enda jaoks ette võtta ja lõõgastuda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sa tead midagi niisugust, mis on su konkurentide jaoks saladus. Just see info annab sulle praegu selge eelise ja häid võimalusi oma sissetuleku suurendamiseks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võib avaneda uusi põnevaid võimalusi töises liinis. Ehk pakutakse sulle huvitavamat või tulusamat töökohta või saad tuttavaks inimesega, kes saab sind karjääri edendamisel toetada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Raske on käskudele-keeldudele alluda, tahad tegutseda oma tahtmist mööda. Oled pigem lõbutsemise kui töö lainel, naudid hobidega tegelemist ja toredate inimeste seltskonda.

Neitsi
23. august – 22. september

Sulle võidakse pakkuda uusi, vastutusrikkamaid tööülesandeid või suisa uut töökohta – midagi niisugust, mis oleks sinu jaoks kahtlemata samm edasi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Töös võib tekkida raskusi või tagasilööke, neist üle saamine ei tohiks väga keeruline olla juhul, kui suudad hoiduda tööalast kriitikat isiklikult võtmast.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Hoia silmad ja kõrvad lahti – see, mida nüüd näha ja kuulda saad, võib ka tulevikus suurt kaalu omada ja sulle mingites olukordades eeliseid anda.

 Ambur
22. november – 21. detsember

Kui sul on soov rahalist seisu parandada ja sissetulekut suurendada, siis tuleb sul aru saada, et ainult unistamisest ja soovimisest ei piisa. Tuleb tööd teha, väsimatult ja süsteemselt.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Küllap on sul nüüd väga palju tööd. Pead oma aega hoolikalt planeerima, ehk tuleb nii mõnestki lõbustusest tööülesannete täitmise pärast loobuda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Loota on, et saad oma asjadele keskenduda, väliseid segajaid on vähe ning pommuudised sind täna tabada ei tohiks. Valmistu selleks, et rahutuid perioode on veel ees.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled rahaasjus edukas tänu sellele, et suudad kasutada nii intuitsiooni kui ka loogikat. Sul õnnestub läbi näha inimesi, kellega äriasju ajada tuleb.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Ilmselt pead uut aastaringi alustama vanade tööde lõpetamisega, alles seejärel saad täie hooga edasi liikuda. Sul jätkub kainet mõistust, samas on intuitsioongi tugev. Otsuseid tehes tasub kuulata mõlemat, kuid mitte lasta end mõjutada teistel inimestel. Küllap on tulemas üksjagu üllatusi.