Müstika
19. november 2020, 05:48

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 19. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Mõtle pikemaajaliste tööalaste perspektiivide seadmisele. Kui tahad teha põhjalikku muutust, on aeg selleks peagi küps, õnnestumise eelduseks on aga läbimõeldud detailne plaan.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võimalik, et sul tuleb mõnda õppeasutust külastada. Ilmselt aga ei planeeri sa praegu mitte õppima minekut, vaid oled ehk seotud kellegagi, kel parajasti kool pooleli.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kui sul on kellegagi suhted sassis, tasuks leida võimalus temaga nelja silma all asjad selgeks rääkida, küllaltki lihtne on lahkhelisid lahendada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Julge pealehakkamine olevat pool võitu. Sina oledki millegagi edukalt alustanud, aga miks sa nüüd siis kahtled ja loobumismõtteid mõlgutad? Ära anna alla!

Lõvi
23. juuli – 22. august

Üsnagi pingeline päev, mil pead tegema palju mõttetööd ja oma seisukohtade kaitsmise nimel vaeva nägema. Kui juba vaidluseks kisub, seisa aktiivselt enda eest.

Neitsi
23. august – 22. september

Sa pelgad tänast päeva, sest vastutus on suur. Hakkad mõtlema sellele, mida teised sinust mõelda võivad ja punnitad selle nimel, et kõik korrektne oleks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kipud mõtlema pigem negatiivselt ja oma võimeid alahindama, võitluse asemel peitu pugema. Võta end kokku, tegelikult pole sa ju mingi nõrguke!

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled tähelepanelik ja võimeline põhjalikuks analüüsiks. Üks asi viib teiseni, ehk saad isegi mõne olulise saladuse jälile. Oskad teavet nutikalt oma mõjuvõimu suurendamiseks kasutada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kohanemisvõime pole praegu kõige parem, kui sul tuleb midagi uut õppida või hoolega välja töötatud plaan ümber teha, tuleb see pingutuse ja vaevaga.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Veenuse ja Saturni kvadraat annab tõsidust ja järjekindlust. Oled kohusetundlik ja põhjalik, tööd teed pühendumusega. Sobiv aeg selleks, et lükata käima pikaajaline projekt.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui su sihid on olnud selged ja nende poole püüdlemine järjekindel, jõuad nüüd oma eesmärgini. ent kui oled tühja rapsinud, pead midagi päris algusest alustama.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Mõtled liiga palju rahaasjadele. See tekitab küll pidevat pinget, et asjal on ka hea külg – analüüsid kõike põhjalikult ja see võib viia probleemidele lahenduse leidmiseni.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Algaval eluaastaringil on sul palju energiat. Leia õige koht, kuhu see suunata, ehita midagi üles ja hoidu lammutamisest! Raha- ja äriasjus on häid võimalusi, kui oled töökas ja suudad süveneda, kasutad need edukalt ära. Tähelepanu vajavad ka lähedased. On hetki, mil pead valima töö ja kodu vahel.