Heelia SillamaaFoto: Robin Roots
Inimesed
18. november 2020, 20:13

Hurraa! Teleajakirjanik Heelia Sillamaa sai emaks: olen valanud pea iga päev õnnepisaraid

"Tunnen end maailma kõige õnnelikuma inimesena ja olen valanud pea iga päev ka õnnepisaraid," rõõmustab värskelt emaks saanud teleajakirjanik Heelia Sillamaa. "Alguses ehmatasin isegi ära, et kuidas ma nüüd korrapealt nii emotsionaalne olla saan."

"Me ise just mõtlesime paar päeva enne, et näe pojal on võimalus sündida maagilisel kuupäeval 11.11. See pidi ju õnne tooma," sõnab Heelia, kuid siiski otsustas pisipoeg juba iseloomu näidata ja tuli siia ilma hoopis kurikuulsal 13. ja reedel. "Aga see on ainult positiivne, tõestab, et 13. ja reede saab ka elu kõige ilusam päev olla."

Pisipoeg sündis Tartus ning õnneks sai lapse isa nii sünnitusel kui hiljem ka palatis toeks olla. "Ma olen nii tänulik selle eest, sest ma olen ka alati olnud seda meelt, et mis see üksinda sünnitamine ära ei ole, aga ilma elukaaslase toeta oleksin ma endiselt vist täielikus šokis. See on ikka nii oluline, et pärast nii rasket ja emotsionaalset sündmust on sul kõrval inimene, kes aitab sellest kõigest taastuda."

Vastne ilmakodanik sai nimeks Paul. "Nimi oli meil juba ammu kokku lepitud, mulle lihtsalt väga meeldib see nimi ja elukaaslasel on sellega ka isiklik seos, nii et sobis ideaalselt!"