Foto: @masterchefjunior/Instagram
Inimesed
18. november 2020, 12:21

14aastane „MasterChef Juniori“ staar suri kirjeldamatu tragöödia järel

USA laste kokandusvõistluse „MasterChef Junior“ täht Ben Watkins (14) suri haruldase vähktõve tagajärel. Andeka poisi lühike elu oli kirjeldamatult traagiline.

Mullu septembris, veidi pärast 13. sünnipäeva diagnoositi tippkokk Gordon Ramsay kokandusvõistluse 6. hooajal osalenud ning 40 võistleja seas 18. kohale platseerunud Indiana poisil äärmiselt haruldane pehmete kudede kasvaja angiomatoidne fibroosne histiotsütoom. Eile teatasid tema emaema ja onu, et Ben suri esmaspäeval. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masterchef Junior (@masterchefjunior)

Ben oli väiksest peale armastanud süüa teha ning töötas oma pere restoranis. Kuid 2017. aastal jäi poiss orvuks: isa Mike tappis esmalt ema Leila ja seejärel iseenda. Beni haridustee toetuseks rajati ühisrahastusplatvormil GoFundMe leht. „Oleme imetlenud Beni tugevust, julgust ja eluiha,“ seisab nüüd poisi matusteks raha koguval GoFundMe lehel. „Ta ei kurtnud mitte iialgi. Ben jääb igaveseks kõige tugevamaks inimeseks, keda me teame.“

Annetuste kogujad leiavad tröösti teadmisest, et Beni kannatused on nüüd läbi – „ja et Ben teadis lõpuks, et nii paljud teda armastavad“.