Beebilõust ehk Andrus Elbing ja Ingrid Mänd.Foto: Stanislav Moškov
Inimesed
20. november 2020, 08:13

Beebilõusta elukaaslane avab ilusalongi: kosmeetikut peaks külastama nii naised kui mehed

„Tahtsin pärast emapuhkust enda erialast tööd jätkata, kuid soovin töötada üksi ja mitte kellegi teise alluvuses,“ ütleb Beebilõusta elukaaslane Ingrid Mänd, kes avab oma ilusalongi.

Ingrid on iluvaldkonnas tegelenud vahelduva eduga viis aastat – 2015. aastal lõpetas ta kosmeetikakoolija pärast seda läks õppima grimeerijaks. „Teen näo- ja kulmuhoolduseid ning ripsmete koolutamist. Varsti plaanin õppida juurde veel püsimeiki ja microblading’ut. Grimmi ja jumestust ma hetkel ei tee,“ räägib ta.

Salongi ehitusele pani Ingrid ka ise käe külge. „Salongi ehitus läks väga hästi. Kõige rohkem pean tänama oma elukaaslast ja enda venda. Kolmekesi me selle valmis ehitasimegi. Ruumid olid muidugi juba alguses head ja korralikud, otseselt mingit lammutustööd tegema ei pidanud, küll aga korralikult värskendama. Tegelikult kõik veel täiesti valmis ei olegi: veel on pisiasju, mille kallal veidi tööd teha,“ ütleb ta.

„Salongi ehitus läks väga hästi. Kõige rohkem pean tänama oma elukaaslast ja enda venda. Kolmekesi me selle valmis ehitasimegi," ütleb Ingrid. Foto: Erakogu

Ingridi sõnul peaks kosmeetikut külastama nii naised, kui mehed. „Raske on öelda, kui tihti võiks keegi kosmeetikut külastada, sest kõik oleneb naha seisukorrast. „Seega esimesel külastusel tehakse näonaha analüüs ja pannakse plaan paika, probleemse naha puhul oleks tihti vaja teha hoolduste kuur, mis on üldiselt iga kahe nädala tagant. Normaalse naha puhul võiks kosmeetikut külastada korra kuus. Ilusa ja hea naha korral ongi oluline selle olukorra säilitamine, tuleb valida õiged nahahooldustooted ja külastada regulaarselt kosmeetikut. Ei tasu jääda ootama probleemide tekkimist, et neid siis parandama hakata. Lihtsam on hoida seda, mis hästi on!“ sõnab ta.

„Kindlasti number üks iluviga on endiselt kulmud. Liiga palju näeb tänavapildis naisi, kes oma kulme valesti hooldavad või joonistavad. Teiseks on on valesti valitud nahahooldustooted – probleemide ilmnemisel piisab tihti vaid valede toodete välja vahetamisest, selleks oleks aga mõistlik konsulteerida professionaaliga,“ arvab Ingrid. „Suurim ilutrend hetkel on kindlasti püsimeik. Kõigil on pidevalt kiire ja aeg on raha, püsimeigiga hoiab palju aega kokku enda meikimise arvelt.“