Foto: Erakogu
Saund
18. november 2020, 10:31

GALERII | DJ HEIKI ARMUVALU SAI FILMILINDILE: naine aeles restoranis „võõra tondiga“ (1)

Pühapäeval filmiti ühes Tallinna öölokaalis meelelahutaja DJ Heiki muusikavideot, mis vähemalt võttel tehtud fotode põhjal saab olema äärmiselt ... krutskeid täis.

Režissöör Eret Kuusk kirjeldab, et muusikavideo süžee on konkreetne. „See räägib hüljatud mehest Heikist (DJ Heiki), kelle naine (Girl Cola) on kodust ootamatult jalga lasknud. Murest murtud mees hakkab naist kõigist pealinna baaridest otsima ja leiab ta lõpuks restoranist Kaseke mingi võõra tondi embusest,“ räägib Kuusk ja lisab, et muusikavideos on ühte patta pandud põnevus ja romantika. 

Foto: Erakogu

Olgugi, et Tartu kultusrestoran Kaseke on Tähe tänaval juba kaks aastakümmet tühjana seisnud ja ootab lammutamist, on see DJ Heikile nähtavasti ikka südamelähedane. 

Muusikavideos osalesid teiste hulgas Astraal Fekaal, MC Sammal, popstaar Raits, Hillar Kohv, „Õigluse“ harrastusnäitlejad, duo Špiilimiili, strippar Marco ja Arnold Oksmaa. Kuigi DJ Heiki soovinuks veelgi kirjuma seltskonnaga videovõtet, siis pidi ta osad nimed kooronaviiruse laialdase leviku tõttu nimekirjast maha kriipsutama.

Võttel osalenud Hillar Kohv kommenteerib, et tema jäi oma rolliga rohkem kui rahule. „Elus esimest korda baarmani mängida oli huvitav kogemus. Põnevamaks tegi selle veelgi, et flirtisin ja tantsisin daamiga, kes sarnanes Anne Veskile. Hiljem lõime selle daamiga juba Anne Veski loo „Järgnen sulle“ saatel hoogsalt tantsu,“ kirjeldab mees rõõmsalt.

Foto: Erakogu