Michael B. JordanFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
18. november 2020, 09:53

Tema on maailma seksikaim mees 2020! (1)

USA ajakiri People on krooninud 2020. aasta seksikaimaks meheks näitleja Michael B. Jordani, kes on tuntud filmidest "Creed" ja "Must Panter".

„Lahe tunne,“ märgib Jordan (33) värske ajakirja kaaneloos. „Kõik on muuseas alati naljatanud: „Mike, vaat seda auhinda ei saa sa iial.“ Aga kena on sellesse klubisse kuuluda.“ Näitleja ütleb, et tema ema Donna, õde Jamila ja ülejäänud naispere on vastse tiitli üle kindlasti uhked. „Kui mu vanaema veel elas, kogus ta mu artikleid, ja ema mõistagi loeb seda ja mu tädid ka.“

Introducing 2020's Sexiest Man Alive, Michael B. Jordan! 😍 In this week's cover story, the actor, 33, opens up about...

Posted by People on Teisipäev, 17. november 2020

Jordan on oma fännitaride rõõmuks vallaline, kuid vanematekodust kolis ta välja alles hiljuti. Ema Donna on tema südames väga tähtsal kohal – mullusele Oscarite jagamisele võttis kuulus poeg kaasa just tema. „Ema ja isa on nii palju ohverdanud, et mu õde, venda ja mind üles kasvatada,“ ütleb Jordan People'i kaaneloos, „Olen neile väga tänulik. Nad kõik on seda, kes ma olen ja kuidas ma igasse päeva suhtun, väga mõjutanud.“

Lapsmodellina alustanud Jordan tegi näitlejadebüüdi 1999. aastal põgusate ülesastumistega menusarjades „Cosby“ ja „Sopranod“. Esimene kaalukam roll oli 2001. aastal Keanu Reevesi filmis „Hardball“. 2002 kogus Jordan tuntust väikese, kuid pöördelise osaga krimisarjas „The Wire“. 2003–2006 mängis ta legendaarses USA seebiooperis „Kõik mu lapsed“. Tema kolme tuntuma filmi „Fruitvale Station“ (2013), „Creed“ (2015) ja „Must Panter“ (2018) lavastaja on Ryan Coogler. 

Järgmisena mängib Jordan endist mereväe eriüksuslast Tom Clancy romaani „Without Remorse“ („Kahetsust tundmata“) ekraniseeringus. Tulevikus loodab ta keskenduda pigem režissööri- ja produtsenditööle. People lisab, et Jordani firma Outlier Society Productions võttis esimesena kasutusele nn kaasavuse lisalepingu, mis nõuab, et kineastid palkaksid mitmekesise näite- ja võttetrupi. Näitleja on olnud aktiivne ka Black Lives Matteri liikumises ning tänavustel presidendivalimistel.

Kui maailma seksikaim mees parajasti ei tööta, armastab ta autodega sõita, kokata ja videomänge mängida. Oma enesekindluse saladuseks nimetab filmitäht arusaama, et kõigile pole võimalik meele järele olla.