Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
17. november 2020, 23:58

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 18. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Jõudu on sul palju, olukorrad võivad tingida, et pead selle nüüd mängu panema. Kellegi teise käitumine mõjutab ehk miskit moodi sinu karjäärivõimalusi.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kuigi mõned su ideedest võivad päris sisukad olla, on enesedistsipliin pigem madal, sa ei suuda eriti realistlikult oma aega planeerida ja jõuvarusid jagada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Mõelnud ja planeerinud oled palju. Nüüdseks peaksid perspektiivid päris selged olema. Kuigi ees ootav tee võib tunduda pikk ja raske, ära oma eesmärkidest loobu.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sind köitev huviala võib anda võimaluse raha teenimiseks. Tead ju küll, et eriti õnnelikud on inimesed, kellele töö on ühtlasi ka hobi. Ehk suudad sinagi nende klubisse pääseda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled asjalikult meelestatud. Eriti hästi tuleb asjade süstematiseerimine ning ka üsnagi detailsete tööalaste plaanide tegemine järgnevateks kuudeks.

Neitsi
23. august – 22. september

Asjad, millega tegelema pead, võivad olla igavad ja ebameeldivad. Pääsu pole sul ometi, kohustused sunnivad sind takka. Seega ei jää üle muud, kui muuta oma suhtumist.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Keegi kaunis olend on tõenäoliselt su meeled vallutanud. Teine inimene tundub sulle igas mõttes ideaalne, sest sul pole tahtmistki tema negatiivseid külgi märgata.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sulle annab nii mõnegi konkurendi ees edumaa see, et oled väga tähelepanelik, suudad tabada nüansse ning nii enda kui teiste tegevusplaane süsteemselt ja detailselt analüüsida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Suhtumine on selline, et enne lõbu ja alles siis töö. Ennast pettes leiad vabandusi, miks kohustuste täitmist edasi lükata või mõne kaaslase kaela veeretada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kuu jõudmine Kaljukitse märki teeb sind tundlikumaks ja härdameelsemaks. Vajad lähedust ja kinnitust sellele, et sind päriselt armastatakse. Hea päev vanematekodu külastamiseks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tööelu on pingeline, sulle tundub, et koormus on suurem, kui sa kanda jõuad. Võta aeg maha ja mõtle, kas su tähelepanu on kõige olulisemale suunatud?

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Igapäevased kohustused tunduvad tüütud, eriti häirib aga rutiin suhetes. Kõiksugu tühised pisiasjad võivad sind närvi ajada, tekitada ahistatuse tunnet.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Algav isiklik aasta pakub suurepäraseid eneseteostuse ja isikliku arengu võimalusi. Ettevaatlik tasub olla äriasju ajades – su tugevad konkurendid võivad aktiviseeruda. Suhetes otsid vaheldust ja põnevust. Tekkida võib mitmeid huvitavaid kontakte, kuid kestvaks suhteks need ilmselt ei kujune.