Indrek VaheojaFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
17. november 2020, 15:28

Indrek Vaheoja püsib eneseisolatsioonis: mu lähikondsel on kodus koroona

„Õhtu!” saates olid külas MyHitsi saatejuhid ja muusikud Jüri Pootsmann ja Indrek Vaheoja, et rääkida „Eesti laulule” pääsemise emotsioonidest. Kahjuks Vaheoja füüsiliselt kohal olla ei saanud, sest on hetkel sunnitud olema eneseisolatsioonis. 

„Mul siin kodus ühel lähikondsel on koroona, aga teistele ei ole see veel siiani külge hakanud. Elame ilusti edasi. Väike puhkus kulub ära, mul on vaja lehti riisuda ja puid teha,” tõdeb Indrek rahulolevalt. 

Indreku sõnul osaleb ta Eesti laulul uue koosseisuga Redel, sest Winny Puhhiga on see juba korra tehtud ning pole mõtet ennast korrata.

„Koroona ajal looming pritsis nii palju peale, et tegin hea sõbra ja kolleegi Kristjan Odeniga koos muusikat. Hakkasime juba aasta tagasi demosid tegema ja nüüd on EP jagu materjali koos. Redel on hea nimi, sest redeliga ulatub sinna kuhu muidu ei ulatu,” räägib Vaheoja saates „Õhtu!”.

Indrek Odeni sõnul tahtsid nad osaleda „Eesti laulul juba eelmine aasta, aga nad ei jõudnud valmis. „Selle laulu sõnad kirjutas Indrek, kui ta maal puid ladus. Mina tegin sinna tümmi taha ja sai lugu,rääkis mees Menule