Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
16. november 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 17. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul tuleb pingutada, kuid asi on seda väärt. Millegagi hakkama saades tunned võidurõõmu, su enesekindlus kasvab. Ka ei jäeta sulle tubli töö eest heldelt tasumata.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Suudad päris hästi keskenduda, ka analüüsivõime on tugev. Sul võib tekkida geniaalseid ideid, avalda julgelt oma mõtteid. Leiad vaevata toetajaid ja järgijaid.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

See, mis toimub, polegi niivõrd oluline, tähtsam on see, kuidas meie sellele reageerime. Kui kohe alguses millegi suhtes negatiivse hoiaku võtad, on sul väga keeruline edasi minna.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võta julgelt enese kanda tööülesandeid, mida sul varem pole vajadust täita olnud. Nendega tegelemine on küll raske, ent see-eest põnev ja arendav.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Optimism ei jäta sind maha, kui kukud, tõused püsti ja üritad uuesti. Küllap tunned nüüd, et asjad hakkavad kiiremalt ja libedamalt minema, takistused on teelt kadumas.

Neitsi
23. august – 22. september

Ühised ettevõtmised õnnestuvad hästi ja innustavad sind edasi püüdlema. Võimalik, et tahad astuda mingisse organisatsiooni, mis ühendab sarnaste vaadetega inimesi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled rutiinsest tööst väsinud. Sulle mõjub hästi kultuurisündmuste külastamine – kinos või teatriskäik, eriti juhul, kui su kõrval on meeldiv kaaslane, toob hea elamuse.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui sul miski idee tekib, tormad kohe seda ellu viima, ilma et hetkekski mõtleksid, kuidas seda täpselt teha. Kuigi oled äge käivitaja, ei ole sul praegu kuigi palju püsivust.

Ambur
22. november – 21. detsember

Aeg toob su ellu uusi inimesi. Tutvused võivad tekkida tööalasel tasandil, küllap leiad kellegi, kellega koostöö sujub või kes on abiks äriasjus. 

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Su tublist tööst ja edasipüüdlikkusest on kasu vaid siis, kui kõrgemal positsioonil olevad ülemused su tegevust märkavad ja tunnustavad.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Vaata end kriitilise pilguga. Ehkki oled ilus ja tark ka, on sul nõrkugi külgi. Et neid tugevdada, tuleb esmalt endale tunnistada seda, et on asju, milles end harima peaksid. 

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ehkki su ideed on head, ei maksaks neid teostama asuda ilma usaldusväärsete inimestega nõu pidamata. Teised näevad su plaanide nõrku kohti ja aitavad neid tugevdada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Algaval aastaringil suudad oma vahedat mõistust kiirelt ja süsteemselt kasutada. Uudsed ideed annab kohe ellu viia. Võimalik, et nüüd on aeg küps ka selleks, et võtta ette üks vana, varem liiga hulljulgena tundunud plaan. On suurepärane aeg õppimiseks ja enesetäiendamiseks, ka reisimiseks.