Phil Collins ja Orianne Cevey Foto: VIDA PRESS
Inimesed
16. november 2020, 12:30

Collinsi eks leidis uue põhjenduse, miks ta 40 miljoni villast lahkuda ei saa

Phil Collinsi eksabikaasa Orianne Cevey, kes keeldub uue mehega abiellumise järel muusiku häärberist välja kolimast, on lagedale tulnud uue leidliku põhjendusega.

New York Posti teatel nõuab Cevey (46) Collinsilt poolt Miami häärberi väärtusest, mida hinnatakse 40 miljonile dollarile. Eksnaine on vahetanud hiiglasliku villa turvakoodid ning palganud end ja oma uut meest Thomas Batesi valvama ihukaitsjad. Seepeale kaebas Phil ta kohtusse. Orianne nõustus viimaks jaanuaris välja kolima, kuid nüüd ütleb ta, et see on siiski võimatu – tema tervisliku seisundi tõttu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orianne Collins (@ocjewelryusa)

Cevey väidab Daily Maili valduses olevais kohtupabereis, et luksuslikus Miami Beachi villas on tal mitmesugused eriseadmed, milleta ta jääks ratastooli aheldatuks. Huvitaval kombel pole ihuhäda takistanud Orianne'il tegemast viimastel aastatel kümneid reise – ta on puhanud eksootilistes paikades üle maailma, näiteks Saint Barthélemy nimelisel Kariibi mere saarel, ning postitanud oma seiklustest sotsiaalmeediasse fotosid ja videoid. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orianne Collins (@ocjewelryusa)