Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
15. november 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 16. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Enesekindlus on üks edasiviivamaid omadusi, ent siiski mõõdukas koguses. On oht, et hindad võimeid üle või lähed üle piiri uskudes, et sinule on lubatud rohkem kui teistele.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Naissoost Sõnnide jaoks võib päev kujuneda iseäranis põnevaks. Silmapiirile võib ilmuda mehelik mees, kellelt sa kuidagi pilku pöörata ei suuda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Need, kes on saanud kuude viisi asju edasi lükata, saavad seda teha veel natuke aega. Kui sellised inimesed sind tagant kiirustavad, ära vastutust tegutsemise eest endale võta.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Inimene, kelle ees tunned teatavat hirmu, pöördub sõbralikult sinu poole ja palub teenet. See rõõmustab sind, loodad, et edaspidi kulgeb teie suhtlus sõbralikumalt.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Füüsiline töö läheb su käes kui lennates. Eriti hoogu võid sattuda juhul, kui kasutad võimsat tööriista või saad juhtida suurt masinat. Turvalisust ära unusta!

Neitsi
23. august – 22. september

Sul on palju energiat, aga kohustusi veelgi rohkem. Võid sattuda avaliku tähelepanu alla ja sa ei oska seda nautida. Pigem vastupidi – tahaksid põgeneda ja üksinda olla.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Veenuse ja Jupiteri kvadraat mõjub enesedistsipliinile halvasti. Igasugused magusad hõrgutised tunduvad täna eriti ahvatlevad, kuidagi pole võimalik nendega piiri pidada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Suhete liinis läheb põnevaks, sest oma igapäevaste asjaajamiste käigus kohtud nii mõnegi huvitava vastassoost isikuga, kelle hulgast keegi sinu vastu suuremat huvi ilmutab.

Ambur
22. november – 21. detsember

Palju sõltub sellest, kuidas käituvad su kaaslased, sa ei saa suurt midagi määrata. Ehk oled teiste tõttu sunnitud poole ööni tööasjadega tegelema. 

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui oled õnnelikult armunud, on tänane õhtu naudingut pakkuv. Kui aga oled üksik inimene, tunned ennast halvasti ja võid pea ees tormata suhtesse vale inimesega.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tunned sisemist ebakindlust, mille ajel umbusaldad oma partnerit. Otsid tema käitumisest midagi niisugust, mille pärast norida saaks. Lõpeta parem, see ei tee suhtele head.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Uute inimestega tutvudes mõtle, mida neile rääkida tasub ja mida oleks targem omateada hoida. Mõtlematu jutuga võid ennast ebasoodsasse seisu mängida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Algav eluaastaring võib arenguvõimalusi anda vaat et kõigis eluvaldkondades. On sinu otsustada, millesse panustad. Sinu mõistus on vahe, samas jagub aga ka kannatlikku meelt. Kui midagi alustad, tegeled sellega järjekindlalt. Väga võimalik, et keegi sõprade ringist avaldab sulle armastust.