Elina NechayevaFoto: Tiina Kõrtsini
Saund
15. november 2020, 13:32

Elina Nechayeva räägib intriigidest Moskva lavastajaga: läksin igasse proovi, oksemaik suus ja käed värisesid

Elina selle aasta üks suurimaid projekte on olnud Alla Sigalova lavastatud muusikal „Minu veetlev leedi”. Naised omavahel hästi läbi ei saanud. „Teda ajas närvi minu intelligentsus ja vaohoitus, mis osutus mulle väga üllatavaks,” räägib Nechayeva saates „Hommik Anuga”.

„Minu veetlev leedi” oli Elina jaoks vaimselt väga suur katsumus. „See koostöö oli väga keeruline ja igasse proovi läksin oksemaik suus ja käed värisesid, aga lõppkokkuvõttes sain hakkama,” tunnistab naine ja lisab, et on selle kogemuse üle väga tänulik ning on nüüd palju tugevam. 

Elina sõnul ei ole ta varem kokku puutunud sellise suhtumise ja mentaliteediga inimesega nagu seda on Alla Sigalova. Lisaks õppis laulja ära väga palju uusi vene roppusi. „Kõigi tema väga järskude märkuste peale ma reageerisin väga ilusti: „hea küll, ma teen uuesti”, „ma teen teisiti”, „ma sain aru” või „kas te võiksite korrata, ma ei saanud päris hästi aru, et ei oska kõiki neid roppsõnu, mis te väljendate”,” räägib Elina naerdes.

Naiste omavaheline sõda ei jäänud ainult lavadele. Intriigid lõid välja ka „Kofe+” saate intervjuus. „Sigalovalt küsiti kuidas on minuga kostööd teha ja siis ta küsis: „Kellega? Kas ta on ooperilaulja? Ma kuulen sellest esimest korda, minu arvates ta oli see Eurovisioni tšikk,” nendib Elina.

Elina ei suutnud provokatsioonile mitte alluda ja tegi lavastajale tagasi. „Kui minult küsiti tema kohta, siis ma lihtsalt tegin sama nalja ja vastasin: „Kes? Vabandage, ma ei saa sellele vastata, sest ma ei tea kes see on.”

Vaatamata kõigele nautis naine „Minu veetlev leedi” etendusi väga ning praktiliselt iga etendus oli välja müüdud. „See on väga lahe ja ma olen nii õnnelik, et vaatamata koroonahirmule tulevad inimesed vaatama.”

Elina selle aasta kaks suurimat projekti Estonias ja Vene teatris toimusid vaatamata koroonakriisile, kuid ära on ka jäänud väga palju toredaid projekte. „Enamus välismaal, kõige rohkem on mul kahju Öökuninganna rollist Mozarti ooperis „Võluflööt”,” tõdeb naine ja lisab, et see oleks toimunud Palm Beach Operas Ameerikas.

Nechayeva lubab, et järgmised aastad saavad olema väga viljakad ning uut muusikat on tema poolt palju tulemas. Peagi on teda võimalik näha ka jõulutuuri raames erinevatel Eesti lavadel. „Ma tõesti väga loodan, et meil tekib inimestele võimalus kinkida midagi ilusat ja head. Muusika viib teise reaalsusesse ja vähemalt korraks kaovad peast mured ja probleemid.”