Brad PittFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
15. november 2020, 12:00

Brad Pitt sai kohtuvõidu talle veidra süüdistuse esitanud naise üle

Brad Pitt seljatas kohtus Texase ärinaise Kelli Christina, kes väitis, et Pitt oli teda abielujuttudega hullutades temalt 40 000 dollarit välja petnud.

Kelli kaebas Hollywoodi staari kohtusse, nõudes temalt 100 000 dollarit valuraha. Ent neljapäeval keeldus kohtunik juhtumit menetlusse võtmast.

Kelli Christina väitis kohtupabereis, et maksis Hollywoodi superstaarile 40 000 dollarit, et too osaleks viiel heategevusüritusel orkaan Katrina ohvrite hüvanguks. Kelli sõnul tekkisid tal Bradiga nii lähedased suhted, et nad rääkisid koguni abiellumisest, vahendas oktoobris New York Post.

Kuid Pitti advokaadid kinnitasid, et texaslanna langes Pittiks kehastunud küberpetturi ohvriks. Nende väitel pole Bradil Kelliga eales mingit suhtlust olnud.

New York Posti teatel mõistis Kelli ühel hetkel, et keegi petis on teda ninapidi vedanud, kuid kaebas Oscari-võitja ikkagi kohtusse - kohtudokumentides väitis naine, et Pitt pidanuks rohkem vaeva nägema, garanteerimaks, et tema fännid on petturite eest kaitstud.