Merylin NauFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
13. november 2020, 21:39

Merylin Nau astus Kullakaevuritest välja: alati enne koostöö tegemist tee inimestele korralik taustauuring!

Suunamudijad Merylin Nau ja Anita Sibul lõid mõnda aega tagasi koolitusfirma Kullakaevurid, mis pakub 2000euroseid sotsiaalmeedia koolitusi. „Pommuudis on see, et mina isiklikult astusin sealt välja,” rääkis Nau saates „Duubel”.

Lahkumise põhjusest naine pikalt rääkida ei taha. „Ma ei vasta sellele, ma saan muidu sõimu oma postkasti,” ütles ta. „Ükskõik kellega sa kunagi hakkad koostööd tegema - alati tee inimesele taustauuring! Isegi kui sa arvad, et sa tunned seda inimest täielikult või kui jutt tundub väga usutav,” lisas ta. Mis saab koolitustest edasi, Merylin ei tea, aga tema sõnul jätkab Anita nüüd üksinda. 

Kullakaevurite koolituste tegemise kogemus andis Merylinile indu juurde ja juba 16. novembril alustab ta enda videoblogiga, kus rakendab kõike, mida soovis koolitustel rääkida. Nau sõnul hakkab ta seal rääkima nii rahast, sotsiaalmeediast kui ka manifesteerimisest.

„Manifesteerimine on külgetõmbeseadus, millega saad muuta inimeste mõtteid, isegi kui nad on täpselt vastastikku sinuga.” Lisaks avaldab ta saladuse, kuidas ta reisib ainult 300 dollariga üle maailma. 

Merylin sai kuulsaks tõsieluseriaalis „Rannamaja” ning tänaseks on ta vallutamas Ameerika tõsieluseriaali „90 päeva pulmadeni”.

See on sari, mis toob televaataja ette paarid, kes on taotlenud K-1 viisa ning kes peavad seetõttu 90 päevaga abielluma. „Filmitakse kogu seda viisa protsessi, kuidas see käib ja kuidas üldse teise riiki kolimine välja näeb.”

Merylini sõnul on tal juba kaasa välja valitud ning seda, kas suhe jõuab abieluni näitab aeg.