Hugh GrantFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
14. november 2020, 12:00

Hugh Grant põdes koroonaviirust päris piinlike sümptomitega (1)

Hugh Grant tunnistas USA teletähe Stephen Colberti saates, et temalgi on seljataga võitlus koroonaviirusega. Sümptomid olnud üsnagi piinlikud.

60aastane briti näitleja rääkis, et tegi oktoobris antikehade analüüsi ja see osutus positiivseks. Hugh järeldas, et tema ja ta abikaasa Anna Eberstein nakatusid koroonaviirusega veebruaris.

"Asi algas väga imeliku sündroomiga: ma higistasin hirmsasti. See oli nagu higipontšo, no tõesti piinlik!" meenutas Grant. "Siis tekkis tunne, et mu silmamunad on tavalisest kolm korda suuremad ja et mul istub rinnal mingi tohutu mees, nagu näiteks Harvey Weinstein." 

Hugh ei mõistnud, mis temaga lahti on. "Ühel päeval aga kõndisin mööda tänavat ja mõtlesin: "Kurat, ma ei tunne mitte ühtki lõhna!" Tekkis paanika." Grant kirjeldab, kuidas hakkas suure ärevusega lilli nuusutama. Lõhna ei tundnud ta ikka. "Lähed aga järjest suuremasse ahastusse ... Hakkasin nuusutama prügikaste. Tahad isegi võhivõõraste inimeste kaenlaaluseid nuusutada, sest sa lihtsalt ei tunne mingit lõhna."

Lõpuks läks Grant koju ja pihustas endale näkku oma naise Chanel nr 5 lõhnaõli. "Mitte mingit lõhna ei tundnud, aga pimedaks jäin küll!" naljatab ta.