Walesi printsi ja printsessi laulatusjärgne suudlus 29. juulil 1981. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
13. november 2020, 10:26

Sõber: prints Charles ütles pulmaeelsel õhtul Dianale, et ei armasta teda

Printsess Diana astroloog paljastab värskes ITV dokumentaalfilmis, et prints Charles andis oma mõrsjale pulmaeelsel õhtul rusuva hoobi.

Dokfilm „The Diana Interview: Revenge of a Princess“ on pühendatud 25 aasta täitumisele printsess Diana kurikuulsast teleintervjuust, kus ta tunnistas, et tema mees oli pidanud nende abielu ajal armukest. Camilla Parker-Bowlesist sai Diana surma järel prints Charlesi teine abikaasa.

 

Astroloog Penny Thornton, kellega Diana omal ajal nõu pidas, räägib filmis hirmsast hoobist, mis Briti troonipärija oma noorukesele pruudile andis.

„Üks šokeerivamaid asju, mis Diana mulle rääkis, on see, et pulmaeelsel õhtul ütles Charles talle, et ei armasta teda,“ vahendab People.com. „Küllap ei tahtnud Charles abielluda valesid ootusi õhutades. Ta tahtis Dianaga arved klaariks teha, ja Dianat rusus see kohutavalt.“ Thorntoni sõnul ei tahtnud Diana seepeale abielluda. „Ta kaalus, et järsku ei osalegi laulatusel.“

Walesi printsess tunnistas 1995. aasta intervjuus Martin Bashirile, et nii Charles kui ka tema olid oma abielu jooksul truudusetud. Kui Bashir küsis, kas Camilla oli abielu purunemises mingit rolli mänginud, vastas Diana: „Jah, selles abielus oli meid kolm, ja natuke kitsaks läks.“ See rabavalt avameelne tsitaat levis üle kogu maailma.

Diana kinnitas intervjuus ka salasuhet endise ratsaväelase James Hewittiga. „Jah, ma jumaldasin teda. Jah, ma olin temasse armunud.“