Kaire Vilgats ja Dagmar Oja.Foto: Hannes Dreimanis
Üritused
12. november 2020, 20:59

KES NÜÜD TAUSTA LAULAB? Dagmar Oja ja Kaire Vilgats säravad seekord „Eesti laulu“ rambivalguses!

"Me Vilgatsiga mõtlesime jah, et proovime ning vaatame, mis saab" sõnab Dagmar Oja, et käes on aeg osaleda "Eesti laulul" peaosatäitjatena. 

"Poolfinaali pääsemine tekitab muidugi suurt rõõmu. Aga samal ajal ma tean, mis tohutu närvipinge nüüd pihta hakkab," ohkab kümnetel "Eesti laulu" ja Eurovisioni karusellidel kaasa sõitnud Dagmar Oja. 

Edasipääs tuli tema jaoks üllatusena. "Siin maailmas ei ole midagi kindlat, kuigi me väga lootsime küll – loo autor on ju ikkagi Koit Toome, kes kirjutas selle mõeldes meile. Me ju ise palusime, et ta kirjutaks. Me olime Koidus kindlad."

Dagmar Oja ja Kaire Vilgats osalevad "Eesti laulul" duona Suured tüdrukud ja nende võistluslaulu pealkiri on äärmiselt eurovisioonilik – "Heaven's Not That Far Tonight". "Vot ta ongi jah Eurovisioni lugu. Eks siis kuulete, kui see välja tuleb. Ma enne ei hakka mitte midagi ütlema."

Aga kui superhäälega taustalauljad on ise võistlustules, kas nad siis teistele artistidele sel aastal backi ei laula? "Me ei tea veel ja pole kokku leppinud, mis mahus me teistele laulame. Võiksime ju ikka laulda. Ei tea veel, kummas poolfinaalis oleme, aga seal, kus me ei osale, saaks ju tegelikult terve päeva teistele teha. Aga kui meie peaks ka finaali pääsema, kuidas siis see kõik välja näeks...Eks me tahame hetkel kõige rohkem keskenduda endale," arutleb Oja, et on valmis rabama mitmel rindel ning abistama ka konkurente.