Tatjana Mihhailova-Saar Foto: Stanislav Moškov
Üritused
12. november 2020, 20:37

Tanja „Eesti laulu“ poolfinaali pääsemisest: poeg hõikas kohe rõõmsalt „mama“ (1)

Tanja Mihhailova-Saare pere on veetnud viimased kaks õhtut pingsalt "Ringvaadet" piieldes ja oodanud, kuna lipsab üle "Eesti laulu" peaprodutsendi Tomi Rahula huulte nimi Tanja. Täna see viimaks juhtus.

Tanja emotsioonid võib kokku võtta tema 2014. aasta Eurovisioni võistlusloo pealkirjaga "Amazing" (inglise k. hämmastav – toim.). "Ma ei olnud kohe kindlasti kindel, et poolfinaali pääsen. Tänapäeval pole miski kindel. Seda enam, et žüriil oli nn pimekuulamine – nad ei teadud, kelle lugu käib," sõnab laulja. 

"Kui ma oleksin teadnud, et mul läheb konkursil hästi, ei oleks ma viimased kaks päeva närvitsenud. Need on olnud kõige pikemad kaks päeva, meid on korralikult piinatud," viitab lauljatar sellele, et poolfinalistid kuulutati välja kahel järjestikusel õhtul. "See pole olnud kõige meeldivam ajaviide," räägib ta naerdes. "Vaatasime pojaga koos "Ringvaadet" ja ta tundis mind kohe teleekraanilt ära ja hõikas: "mama". Ta oli rõõmus küll, aga ma arvan, et ta on rohkem õnnelikum oma "Põrsas Peppa" multika üle."

Tanja võistluslaul kannab nime "Best Night Ever". Kas see räägib tema elu parimast õhtust? "See on tõlgendamise küsimus. Pealkirja järgi võib küll nii öelda, aga eks igaüks mõtiskleb seda lugu lahti nii nagu ta tahab."

Kuus aastat tagasi esindas Tanja Kopenhaagenis toimunud Eurovisionil Eestit looga "Amazing", kuid kahjuks ta finaali ei jõudnud. Kas "Best Night Ever'iga" läheks suurvõistlusel paremini? "Ma ei oska seda absoluutselt ette ennustada! Eks Kopenhaagenis ka ju kohapeal öeldi, et me kindlasti saame selle looga finaali, aga vot ei saanud. Me tahtsime, et meil oleks sel aastal "Eesti laulul" osaledes pidulik, rõõmus ja vaba tunne, seega mingit tõsist lugu me ei teinud," ütleb Tanja.