Mads MikkelsenFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
12. november 2020, 10:23

Häbistatud Deppi asemel võib Grindelwaldi rolli saada Mads Mikkelsen

Johnny Deppi fännid on algatanud petitsiooni, et Warner Bros nende iidoli „Fantastiliste elukate“ saagasse tagasi võtaks. Kuid stuudiol on Hollywoodi superstaari asemiku otsingud juba täies hoos.

Depp teatas Instagramis, et loobub Warner Brosi survel Gellert Grindelwaldi rollist. Stuudio näitas staarile ust, kui Johnny oli Londoni kohtus ametlikult naisepeksjaks kuulutatud. Hollywood Reporteri teatel on suursoosik Grindelwaldi rolli taani näitleja Mads Mikkelsen. Väidetavalt on taanlane pidanud Warner Brosiga juba läbirääkimisi. 

Mikkelsen on arvukate auhindadega pärjatud näitleja, kes on tuntud filmidest „Casino Royale“, „Pärast pulmi“, „Jaht“ ja USA seriaalist „Hannibal“. Rolliga Thomas Vinterbergi filmis „Järgmine ring“ kandideerib taanlane detsembrikuisel Euroopa Filmiauhindade galal parima meesnäitleja auhinnale. 

Depp jõudis filmist „Fantastilised elukad 3“ filmida juba ühe stseeni. USA ajakirjanduse andmeil saab ta sellegipoolest kätte kogu töötasu, mis ulatub üle kümne miljoni dollari.