Miss USA 2020 Asya Branch.Foto: VIDA PRESS
Inimesed
12. november 2020, 09:54

Värske Miss USA on Trumpi-meelne relvafänn

Miss USA valimiste ajaloos krooniti Ühendriikide iluduskuningannaks esmakordselt Miss Mississippi – Asya Branch, kes on koduosariigi esimene tumedanahaline miss. Iltalehti teatel on 22aastane kaunitar kirglik relvaarmastaja ning Donald Trumpi toetaja.

Soome lehe teatel on kauni lauluhäälega kosmeetikaettevõtja Branch USA meedia andmeil innukas Donald Trumpi toetaja, kes esitas Trumpi kampaaniakoosolekul riigihümni. 2018. aasta novembris kohtus ta Mississippi missina presidendiga ka näost näkku. Kuid Asya ise ütles võidu järel ajakirjale People: „Hümni esitamine on alati suur au, ma lihtsalt sattusin seda Trumpi miitingul laulma. See äratas ohtralt kriitikat, aga keegi ei tea, kas see on mu poliitiliste tõekspidamistega seotud või ei.“

Asya peab tähtsaks, et ameeriklaste relvapidamisõigus ei kaoks. „Olen kasvanud kodus, kus olid relvad, nii et õppisin juba maast madalast relvi laadima, tulistama ja käsitsema. Relvi ei tohi ära keelata, sest inimesed saavad soovitu igal juhul kätte. Relvad on meie põhiõigus. Meil on vaja ainult rohkem turvalisust relvade ümber.“ Selle all mõtleb Asya ostueelset relvakäsitsemistreeningut.