Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
12. november 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 13. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled sunnitud tagasi pöörduma millegi niisuguse juurde, mida sa enam sugugi teha ei tahaks. Pole parata, vanad vead tuleb kindlasti parandada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Pead enda seisukohtade selgeks tegemiseks erinevaid strateegiaid kasutama. Tunned, et sinust ei saada aru, aga pead leidma tee, et su mõtted siiski teistele kohale jõuaksid.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Pead arvestama, et sind jälgivad paljud silmapaarid ning ükski su sõna ega tegu ei jää märkamata. Ära karda seda, proovi parem tähelepanu enda kasuks keerata.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Armastusel on nii positiivseid kui ka negatiivseid külgi. Isegi kui sa väga hea ja püüdlik oled, ei pruugi kogu aeg päike paista, sest palju sõltub ka su partnerist ja olukorrast.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul on raske koostööd teha tormakate ja enesekindlate inimestega, kes oma seisukohti mängleva kergusega muudavad. Pingutad selle nimel, et nende tegevust pigem takistada.

Neitsi
23. august – 22. september

Saad oma tunnetest paremini aru ja see annab võimaluse kindlalt edasi minna. Samas oled ka natukene ebakindel, sest teiste tunnete osas on sul alles vaja selgusele jõuda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sind võidakse proovida endast välja viia, aga sa ei lase end kõigutada, kuna mõistad, mis on elus oluline. Ebaoluliste teemade pärast põdemisega ei tohi närve rikkuda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Süvene töösse. Tee seda kohe hommikul ja tegutse kindla kava alusel päev läbi. Kui sind segatakse, vabanda viisakalt ja tee segajaile selgeks, et oled väga hõivatud.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul on vaja paar ideed läbi suruda. Ära lase end kõigutada, ole rahulik ja viisakas, samas aga konkreetne ja paindumatu asjus, mis on ammu läbi mõeldud ja paika pandud.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sul on täpsed tegevusplaanid juba ammu koostatud, teistega kooskõlastatud ja loodetavasti ka paberile pandud. Ära täna neid plaane käigu pealt muutma hakka.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Pakatad energiast ja toimetad usinalt. Parem oleks hoiduda suhtlemast inimestega, kes kipuvad sind piirama – nendega rääkimine viib kindlalt konfliktini.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Üks eluvaldkond saab vähem tähelepanu kui varem – meenuta, palju sul viimasel ajal sõprade jaoks aega on olnud? Keegi neist tunneb sinust suurt puudust.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Jõudu ja tegutsemistahet on sul algaval eluaastal küllaga, ent konfliktide tekkimise oht on suur. Eriti tuline on olukord suhete vallas. Oled vägagi kirglik, samas aga haavatav, mistõttu armukadedus ja soov teist kontrollida on kerge tekkima. Suhete sasipuntraid võib tekkida ka töö ja äriasjadega seonduvalt.