Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
11. november 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 12. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tunned vajadust ennast tõestada. Eriti juhul, kui oled kõrgel ametipositsioonil, tuleb rinda pista tugevate konkurentidega ning enda eest jõuliselt seista.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui sul on praegu probleeme, siis on need eeskätt kommunikatsiooniprobleemid – peaksid jälgima, et end selgelt väljendaksid, et su sõnum suhtluspartnerini jõuaks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Arvesta sellega, et on kaduneljapäev – täna alustatud asjad kipuvad aeglaselt edenema ja pooleli jääma. Tegele vanade asjade lõpetamisega, ära tee uusi algusi!

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Mõnikord sujub kõik suurepäraselt, siis aga löövad ettearvamatu pisiasjad plaanid segi, ja nii ei jõuagi töödega õigeks ajaks valmis. Sellisel juhul palu ajapikendust.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kas sinu jaoks ei oma üldse mingit tähtsust, mida teised sinust arvavad? Oma mainet tasub hoida ja kujundada, ole ka ebameeldivate tüüpide vastu viisakas.

Neitsi
23. august – 22. september

Peaksid hoolega mõtlema, enne kui oma arvamust valjuhäälselt avaldad. Ettevaatlik tuleks olla suhetes vastassooga – flirt seotud inimesega võib kaasa tuua ettearvamatuid tagajärgi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Vanem põlvkond vajab sinu tähelepanu ja hoolt. Kui sul vanemate ja muude sugulaste jaoks piisavalt aega pole, annavad nad nüüd valjuhäälselt teada, et ei ole sinuga üldse rahul!

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sa oled tugev ja tubli, aga endaga ei tohi liiga karm olla. Märka kõiki oma edusamme, kiida end nende eest ja mine edasi! Ära lase tagasilöökidel oma tuju rikkuda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled hea ja mõistev sõber, aga täna kipub olukord kuidagi käest libisema – elad rohkem teiste kui enda elu, oled nende probleemide pärast närvis.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Täna kulmineeruv Jupiteri ja Pluuto ühendus võib luua pingelise õhkkonna. Sa tahad rohkem, kui on võimalik saada. proovid jõuliselt võimupositsiooni kindlustada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Püüa võtta inimesi sellistena nagu nad on, lõpeta võitlus teiste muutmise nimel! Ole enda vastu aus ja kui saad, ära suhtle inimestega, kellega sul mingit klappi pole.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Et pingetega edukalt hakkama saada ja end hästi tunda, peaksid vabal ajal end füüsiliselt päris kõvasti pingutama, kõige parem oleks sportida värskes õhus.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Algaval eluaastal tahad õppida ja ennast arendada, midagi suurt saavutada. Oled valmis edu ja tuntuse nimel tublisti pingutama ja jõuliselt võitlema. Isiklikes suhetes võid olla emotsionaalne, kohati ka ebakindel. Mineviku mõju annab tugevasti tunda juhul, kui oled hiljuti haiget saanud