Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
14. november 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 15. november

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võta aega üksinda olemiseks, sisemise rahu loomiseks. Kui jääd lootma teistele inimestele, muudab see sind rahutuks – sa ei suuda nende tegevust kontrollida.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Noorkuu Sõnni vastasmärgis võib omajagu pinget tekitada. Pole õige päev rabelemiseks, küll aga peaksid paika panema plaanid ja oma soovid valjul häälel välja ütlema.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul on raske aru saada, mida sust täpselt tahetakse. Inimesed ei pruugi suhelda väga otsekoheselt, pead nende mõtteid ridade vahelt lugema.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Puutud kokku inimestega, kes on tüütuseni järjekindlad. Väga raske on neile viisakalt selgeks teha, et sul pole neid huvitavate teemadega tegelemiseks tahtmist ega aega.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Mingi pööre võib toimuda seoses sugulastega. Saad mingit infot, mis tundub nii vajalik, et sa isegi ei mõista, kuidas varem nende teadmisteta elada said.

Neitsi
23. august – 22. september

Mõtle hoolikalt läbi, millist infot vajad oma tegevuse arendamiseks ning kust seda hankida. Võta ühendust inimestega, kes on asjaga sinust paremini kursis.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Küllap suudad ellu viia midagi niisugust, millest juba ammu salamisi mõelnud oled. On unistuste teoks tegemise aeg. Alusta tasahilju, ära täit tempot täna veel üles keri.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võta rahulikult aega, et asjad enda jaoks selgeks mõelda, plaanid paika seada. Noorkuupäev on soovimise aeg. Pane salasoovid kirja, seejuures sõnasta need ülima täpsusega.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui vähegi võimalik, siis tegele ainult oma asjadega. Ja enne, kui mingil teemal sõna võtma hakkad, tõmba hinge ja mõtle, kas see teema sind üldse puudutab.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Veenuse ja Pluuto pinge võib sind kahtlustavaks muuta. Armukadedus on kerge tekkima, kipud kallimat kontrollima, talle nõudmisi esitama.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võiksid tegeleda selliste toimetustega, mis nõuavad vaikset nokitsemist. Omaette on paremgi olla kui inimeste hulgas, siis saad märksa paremini süveneda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Igapäevased tegemised tunduvad sulle tüütud, tahad midagi muud, midagi uut ja huvitavat. Võid otsida vaheldust või siis proovida leida uut väljakutset, olgu siis tegemist töö või õpingutega.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Skorpion! Noorkuuga algaval aastaringil on sul suurepäraseid võimalusi oma intuitsiooni arendamiseks, loominguliseks eneseväljenduseks ning armastuse leidmiseks. Vajad romantikat ja hoolitsust, oled ka ise valmis teise inimese heaolu nimel pingutama. Karjääri arendamiseks on aeg samuti soodne.